Ana SayfaDedikoduBuse Narcı sevgilisini öpücüklere boğdu

İlgili Postlar

Buse Narcı sevgilisini öpücüklere boğdu

Bodrum’da hem tatil yapan hem aşk yaşayan Buse Narcı, plajda sevgilisini elleri ile beslerken magazincilerin objektiflere yakalandı. Narcı, sevgilisi Cem Burak’ı bir yandan elleriyle beslerken bir yandan da öpücüklere boğdu. İşte detaylar…

Yeni aşka yelken açtı

Özcan Deniz ile yaşadığı aşkı noktaladıktan sonra aşk hayatına ara veren Buse Narcı, yeni bir aşka yelken açtı. Aşkını geçen hafta sosyal medya hesabından dosta düşmana ilan eden Narcı, sevgilisiyle samimi şekilde görüntülendi.

Buse Narcı sevgilisi hem besledi, hem öptü

Bodrum plajlarının keyfini çıkarırken görüntülenen Buse Narcı, sevgilisi Cem Burak’ı elleriyle besledi. Sevgilisine doyamayan Narcı, Burak’ı adeta öpücüklere boğdu. Çift, içeceklerini bile aynı bardaktan içti. Denize girmeyen aşıklar, güneşlenmeyi tercih etti. Samimi halleri, yaşadıkları aşka doyamadıklarının ispatı gibi.

Bikini giymedi

Geçtiğimiz hafta seksi bikinileri ile haber olan Buse Narcı, sevgilisi Cem Burak ile plajda güneşlenirken mayo ya da bikini giymek yerine kot şort ve göbeğini açıkta bırakan bir bluz giymişti. Güneşten korunmak için de deri bir şapka takmıştı.

Buse Narcı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler