Ana SayfaDedikoduZeynep Yılmaz'dan Şeyma Subaşı'na Ağır Gönderme!

İlgili Postlar

Zeynep Yılmaz’dan Şeyma Subaşı’na Ağır Gönderme!

Acun Ilıcalı ile 13 yıllık evliliğini 2016 senesinde bitiren Zeynep Yılmaz aile yaşantısını olabildiğince basından uzak tutuyor. Ilıcalı ile evli olduğu dönemlerde de magazin haberlerinde pek yer almayan Zeynep Yılmaz uzun bir aradan sonra yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Zeynep Yılmaz’dan Şeyma Subaşı’na ağır gönderme magazin dünyasına damgasını vurdu. İşte haberin detayları;

Şeyma Subaşı’nın İntikamı

Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz’la evli olduğu dönemde ünlü sunucuyla yasak bir aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı geçtiğimiz senelerde Healthyish’i açmıştı. O mekanda çok ısrarcı olan ve başka hiçbir yere bakmayan ünlü fenomenin amacı Zeynep Yılmaz ve arkadaşından intikam almak olduğu iddia edilmişti. Acun Ilıcalı’nın Zeynep Yılmaz ile evli olduğu dönemde Ayşe Kucuroğlu’nun  Happily Ever After isimli mekanına kızı Melisa’yla içeri giden Subaşı içeriye alınmamıştı. Bunun nedeni ise o anda Ilıcalı’nın eşi Zeynep Yılmaz’ın kafede olması ve Ayşe Kucuroğlu’nun bir tatsızlık çıkmasını istemediğinden kaynaklanıyordu. Ancak bu olaya çok sinirlenen Subaşı iddialara göre Kucuroğlu’na “Gün gelir bunun hesabını sana sorarım” diye mesaj atmış! Ve Kurucuoğlu’nun kepenk indirmesinin hemen ardından da orayı kiralayarak kafe açmak istemiş.

Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz’dan Şok Buluşma

Healthyish Karma Kurbanı Mı Oldu?

Birkaç sene önce içeri alınmadığı için öfkeden deliye dönen ve ardından alınmadığı mekanı kendi kafesinin dönüştüren Şeyma Subaşı‘nın işletmesi kar getirmediği nedeniyle kepenk indirdi. İddialar kafenin büyük ölçüde zarara neden olduğu ve olayın hacze kadar büyüdüğü yönünde olsa da Subaşı kafeyi özgür ruhundan kapattığını açıkladı. Kafe işetmek için sürekli orada olmak gerektiğini ve kendisinin böyle bir insan olmadığını açıklayan Subaşı bu açıklamasıyla bir nevi geçtiğimiz sene ortaya çıkan iddiaları da doğrulamış oldu. Yani Subaşı’nın şimdilerde batan Healthyish macerası mekan işletmek için değil bir üstünlük gösteri olarak misafirlere kapısını araladı ve ardından işletmenin de değeri azalmış oldu.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Zeynep Yılmaz’dan Şeyma Subaşı’na Ağır Gönderme!

Daha öncelerinde sosyal medya hesabından birbirlerine yaptıkları göndermelerle birkaç kez gündeme gelen Şeyma Subaşı ve Zeynep Yılmaz yine bir paylaşımla gündeme geldi. Zeynep Yılmaz’ın birkaç saat önce sosyal medya hesabından tuğlaların olduğu bir fotoğraf paylaşarak açıklamasına “Yerimiz doldurmaya çalışmışsın.” yazması Şeyma Subaşı’ya bir gönderme olduğu iddia edildi.

Zeynep Yılmaz Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler