Ana SayfaÜnlülerFerhat Göçer Sabahattin Ali'yi Canlandırdığı Sahnede Dakikalarca Alkışlandı!

İlgili Postlar

Ferhat Göçer Sabahattin Ali’yi Canlandırdığı Sahnede Dakikalarca Alkışlandı!

Türkiye’nin en önemli yazar ve şairlerinden olan Sabahattin Ali’nin hayatının konu edildiği tek kişilik bir gösteriyi canlandıran Ferhat Göçer, ilk sahnesini aldı. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, ilk sahne deneyimini böylesi bir efsane ismi canlandırarak yaptı. Sanatçı, ne kadar heyecanlı olduğunu haftalar öncesinden konuk olduğu programlarda dile getirmişti. Dün akşam izleyicisi ile buluşan gösteride Ferhat Göçer, ünlü yazar ve şairin hem hayatını canlandırdı hemde onun bestelenmiş şarkılarını seslendirerek izleyenlere muhteşem bir gece geçirdi. Ferhat Göçer sahnede dakikalarca alkışlandı.

Ferhat Göçer kimdir?

Ferhat Göçer Sahnede Dakikalarca Alkışlandı!

Ferhat Göçer, kendisine gelen Sabahattin Ali’nin hayatını anlatan projeyi değerlendirdi ve kabul etti. Ünlü sanatçı Ferhat Göçer. bir çok kez Sabahattin Ali’nin şarkılarını söyledi ancak sahnede hem onun şarkılarını söylemek hemde onun hayatından kesitler sunarak sahne almak onu önce çok korkuttu. Bunu katıldığı bir çok programda dile getirdi. Ancak dün akşam ünlü simalarında bulunduğu UNIQ Hall’de sahneye çıktı ve başarıyla hem ünlü yazarımızın hayatını canlandırdı. Hemde onun efsaneleşen ve bir çok film ve diziye konu olan hatta adını veren şarkılarını seslendirdi.

FERHAT GÖÇER AYAKTA DAKİKALARCA ALKIŞLANDI!

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer, belki tarihte ilk olan bu projeyi başarıyla tamamladı ve kendisini izlemeye gelen tüm izleyicilerden tam not aldı. Performans sonrası, bir çok ünlü isimlerinde bulunduğu izleyiciler onu ayakta dakikalarca alkışladı. Gerek ülkemizde gerekse dünyada pek çok dile çevrilmiş kitapları olan yazarımız bir kez daha böylesi büyük bir projeyle anılmış oldu.

FERHAT GÖÇER BUNU DA BAŞARDI!

Bilindiği üzre hem doktor hemde şarkılarını kendisi yazan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, böylesi büyük bir projeye imzasını attı ve başardı. İlk kez böyle bir projeyle sahne alan sanatçı, tüm dünyada kitapları milyonlarca satılan hala da en çok satanla arasında yer alan, dünyaca ünlü bir ismi  Sabahattin Ali’nin hayatını sahnede başarıyla canlandırdı. Ferhat Göçer çok heyecanlanmıştı ama Aldırma Gönül gösterisini büyük bir başarıyla gösterisini sergiledi ve bu dalda da kendisini herkese kanıtlanış oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler