Ana SayfaKimdirZeynep Tandoğan kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Tandoğan kimdir?

Zeynep Tandoğan, 1982 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Boğa burcu olan ünlü Zeynep Tandoğan’ın babası Sait Tandoğan Fenerbahçe Spor Kulübü’nde bir dönem asbaşkan olarak görev yaptı. 2007 yılında babasını yitirdi. Annesi ise uzun seneler bir bilişim sektöründe üst düzey yöneticilik ve yağlıboya resimler yapmıştır. Teyzesi ise Heykeltraş’tır.

“Zeynep Tandoğan’la tartışan oyuncu nişanlısına şiddet uyguladı. Kanlar içinde kalan spiker, polisi arayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen polisler sorgu için Hazım Körmükçü’yü karakola götürdü.” şeklinde haberlerle gündeme gelen ünlü isim kimdir gelin beraber bakalım.


Bugün Doğan Ünlüler

Zeynep Tandoğan’ın eğitim hayatı

Zeynep Tandoğan, Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümünden mezun olmuştur. Almanca ve İngilizce bilen sunucu ailenin tek evladıdır.

Zeynep Tandoğan’ın ilk iş hayatı

Fenerbahçe Spor Kulübünde bir dönem asbaşkan olarak görev yapan Sait Tandoğan’ın kızı  Zeynep Tandoğan, sanat ve sporun aileden gelen bir tutku olduğu belirterek  Show Tv ekranlarında staj yapmış ardından FB Tv kuruluş kadrosunda yer almıştır.

Okuldaki Fener isimli ilk programı ile sunuculuk kariyerine adım atmış ardından Gençler Konuşuyor, Günce, Fenerli Ünlüler, Maç Keyfi ve Fenerbahçe Kurumsal isimli programları hazırlamış ve sunmuştur.

Zeynep Tandoğan’ın özel hayatı

2009 yılında evlenmiş ve bu evliliğinden Can Taha isminde bir oğlu vardır. Boşandığı eşi ise Fenerbahçe’de Daum’un görev aldığı dönemde antrenörlük yapan Ayhan Tumani’dir. 2 yıl yurt dışında kalmış Türkiye’ye dönüşünün ardından Objektif isimli programın editörlüğü Beyaz Tv ekranlarında sürdürmüştür.

Zeynep Tandoğan ve Son Yaşananlar

Son dönemlerde ise medyada ismi sıkça tiyatrocu ve oyuncu Hazım Körmükçü ile birlikteliği ile gündeme gelmektedir.

Büyük Skandal! Hazım Körmükçü Nişanlısının Yüzünü Kan İçinde Bıraktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler