Ana SayfaKimdirTalat Bulut'un Eşi, Pınar Afşar Bulut Kimdir?

İlgili Postlar

Talat Bulut’un Eşi, Pınar Afşar Bulut Kimdir?

Talat Bulut Yasak Elma dizisindeki set asistanını taciz iddiaları yer alıyor. Talat Bulut’un eşi Pınar Afşar’ın bu suçlamalar ne diyeceği gündemde merak konusu oldu. Talat Bulut ‘un Hazal isminde bir kızı var. Peki Talat Bulut’un eşi Pınar Afşar Bulut kimdir ? Pınar Afşar’ın rol aldığı projeler neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Pınar Afşar Bulut Kaç Kaşında?

Pınar Afşar 1961 doğumludur.

Pınar Afşar Bulut Kimdir?

Pınar Afşar Bulut’un annesi şarkıcı Esin Afşar, babası ise tiyatrocu Kerim Afşar’dır. Ailenin tek kızı olarak Ankara’da dünyaya gelen Pınar Afşar Bulut, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

İlk evliliğini Sadrettin Atığ ile gerçekleştirmiş boşanmış, ikinci evliliğini ise ünlü oyuncu Talat Bulut ile yapmış bu evliliği de 22 yıl sonra bitmiştir. Bu evliliğinden Hazal isminde bir kızı olmuştur.

Bugüne kadar Firar, Parkta Bir Sonbahar Günüydü, Sultanoğlu, Suçumuz İnsan Olmak, Günah Gecesi, Manisa Tarzanı, Yol Arkadaşım, Güllerin Savaşı gibi dizi ve sinema filmlerinde rol almıştır.

Talat Bulut ve Pınar Afşar’ın kızları Hazal Bulut şimdilerde genç bir kız. 22 yaşında olan Hazal Bulut şu anda Amerika’da eğitim görüyor. Michigan State Üniversitesinde öğrenci olan Hazal Bulut babasıyla yakın bir diyaloğa sahip. Talat Bulut kızı Türkiye’ye geldiğinde onunla rap yapıp halay çekerken olan görüntülerini birçok kez sosyal medya hesabından paylaşıyor. Kızlarına düşkünlükleri ile bilinen çift, neredeyse tüm boş vakitlerini kızları ile geçirmeyi tercih ediyorlar…

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler