Ana SayfaÜnlülerZeynep Özder bilinmeyen yönlerini anlattı!

İlgili Postlar

Zeynep Özder bilinmeyen yönlerini anlattı!

4N1K İlk Aşk dizisinde Ela karakter ile tanınan Zeynep Özder, verdiği röportajda bilinmeyen yönlerini anlattı. İşte oyuncun röportajından dikkat çeken bölümler.

Türkiye’nin müzik ve oyunculuk konusunda iddialı isimlerinden birisi olan ve bugüne kadar pek çok farklı dizi ve sinema projesinde yer alan Zeynep Özder, şu anda 4N1K İlk Aşk adlı dizide yer alıyor. Fox TV’de yayınlanmaya başlayan ve kısa süre içerisinde izleyicinin beğenisini kazanan dizide Ela karakteri ile sevilen oyuncu, dizi teklifi geldikten sonra karakteri de beğendiği için ekibe dahil olmuş.

Zeynep Özder kimdir?

Dizide yer almaktan mutlu

Dizide yer aldıktan sonra doğru karar verdiğini anladığını ve bu durumdan çok mutlu olduğunu dile getiren oyuncu, karakterini “Ela hem Arslanel Koleji’nin rehber hocası hem de aynı zaman da Ali’nin annesi , ama Ali’nin bundan haberi yok. Yıllar önce Ali daha bebekken babası Ela’dan kaçırmış. Ela öğrencilerin çok güvendiği hep sırtını yaslayabileceği bir öğretmen. Her zaman çocukların yanında. Tekin’e çok aşık olarak evlenmiş ve Tekin oğlunu da alarak gittiğinde yıkılmış, ama sonra hemen kendini toparlamış ve bir yol çizmiş kendine, hiç vazgeçmemiş. Hep oğluna yakın olabilmek için uğraşmış. Aslında çok güçlü ama aynı zaman da duygusal bir karakter Ela.” şeklinde tanımlıyor.

Zeynep Özder müziği bıraktı mı?

Uzun yıllar boyunca müzik alanında eğitim alan ve son olarak doktorasını tamamlayan ünlü isim, oyunculuk alanında da iddialı. Son dönemlerde oyunculuk ağırlıklı çalışan Zeynep Özder için müzik asla bırakılmayacak bir tutku. Bu konuda gelen soruya “Müzik hiçbir zaman hayatımdan çıkmadı, çıkamaz da.” diyerek yanıt veren Zeynep Özder, öğrencilere ders vermeye devam ettiğini ve aynı zamanda müzik alanında da projelere dahil olduğunu ifade etti.

Oyunculuğu seviyor

Oyunculuğun da Zeynep Özder için çok önemli olduğu öğrenilirken Zeynep Özder bu konuda şöyle dedi; “İlk oyunculuğa başladığım yıldan beri hep hayatımda, diziler olsun, Sinema filmleri olsun, oyunculuk eğitimi olsun. Her alanda kendimi geliştirmeyi ve ilerlemeyi çok seviyorum. Ben oyunculuğu ilk denediğim zaman eğer mutlu olmazsam bu işi yapmayacağım diye kendime bir söz vermiştim, ama o kadar sevdim ki. Müzik okumuş olmam da oyunculuk alanında çok işime yaradı, çünkü birbirleriyle çok benzer ve ortak yanları var, bu sayede yeri geldiğinde faydalanabiliyorum her hangi birinden.

“İyiyi, güzeli, saygıyı sanat yoluyla gösterebiliriz”

Türkiye’de artan şiddet olaylarına karşın da açıklamalarda bulunan Zeynep Özder, bu durumun çözümünün ancak sanatla olabileceğini söyledi. “Sanatçı gözünden bakmak gerekirse insanlara iyiyi, güzeli, empatiyi, kendinden farklı olana saygı duymayı, sevginin her şeyi çözebileceğini, ötekileştirmemeyi sanat yoluyla gösterebiliriz diye düşünüyorum. Bu konularda hepimiz öfkeleniyoruz haklı olarak ama öfke ve şiddet hiç bir zaman bizi çözüme götürmüyor.  İzlediği bir tiyatro oyunu, bir opera ya da bale, gezdiği bir sergi herhangi bir şey bir yerlerde bir şeyleri değiştirebilirse bir çok şey değişir.” diyerek geleceğe dair umutlu mesajlar da veren Zeynep Özder, röportajını bu cümlelerle sonlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler