Ana SayfaKimdirZeynep Özder kimdir?

İlgili Postlar

Zeynep Özder kimdir?

4N1K’nın Ela’sı güzel oyuncu Zeynep Özder kimdir? İşte oyuncu ile ilgili bilinmeyenler.

Aldığı eğitim ile müzik ve oyunculuk alanında çok donanımlı olduğunu net bir şekilde gösteren ve 2018 yılının ekranlarda en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Zeynep Özder, oldukça dikkat çeken bir biyografiye sahip.


Bugün Doğan Ünlüler

Zeynep Özder kaç yaşında? Zeynep Özder aslen nereli? Zeynep Özder burcu ne?

Zeynep Özder 15 Ağustos 1980 tarihinde doğdu. Ünlü ismin doğum yeri Ankara burcu ise aslan.

Zeynep Özder kimdir? Zeynep Özder nasıl tanındı?

Çok küçük yaştan itibaren müziğe ilgi duyan ve daha 7 yaşındayken oldukça iyi bir şekilde piyano çalmaya başlayan Zeynep Özder böylece kendini müzik alanına yönlendirdi. Şarkıcı eğitimini de bu alanda alırken, kısa süre içerisinde müzik bilgisi ile dikkat çeker hale geldi.

Zeynep Özder eğitim dönemi

Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde aldığı lise eğitimi ile birlikte piyanonun yanı sıra çello çalmayı da öğrenen sanatçı, buradan Bilkent Üniversitesi Müzik Ve Sahne Sanatları Fakültesi’ne geçiş yaptı. Lisans eğitimi sonrasında Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde yüksek lisans yaparak yüksek lisansını da başarılı bir şekilde tamamlayan Zeynep Özder, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ve Gazi Üniversitesi Akademik Oda orkestrası gibi çok önemli toplulukların vazgeçilmezlerinden birisi oldu ve sayısız konser verdi.

Müzik yeteneğinin yanı sıra oyunculuğa da ilgi duyan Zeynep Özder, 2009 yılında oyunculuk eğitimi almaya başladı. New York gibi önemli merkezlerde aldığı oyunculuk eğitimleri sonrasında Türkiye’ye dönüş ile birlikte çeşitli oyunculuk gruplarında yer aldı. Bu sırada eğitimini doktora ile sürdüren Zeynep Özder, Marmara Üniversitesi Müzik Bölümü’nde yeni bir eğitime başladı.

Aldığı tüm bu eğitimler ile birlikte çok iyi bir alt yapıya sahip olan Zeynep Özder, pek çok projede yer aldı. Oyuncu 2018 yılında son olarak Fox TV’de yayınlanan 4N1K adlı dizide yer aldı ve dizide Ela karakterini canlandırdı.

Zeynep Özder’in dizileri

4N1K İlk Aşk / Ela / 2018

Payitaht / Fatma Pesend Hn. / 2017

Eve Dönüş / Pınar / 2015-16

İntikam / Aslı / 2013-14

Koyu Kırmızı / Mercan / 2012

Samanyolu / Eda / 2009

Adanalı / Maya / 2008

Zeynep Özder’in filmleri

Sonsuz Aşk / Berrin / 2017

Sen Kimsin? / Pelin / 2012

Bir Avuç Deniz / Dilek / 2010

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler