Ana SayfaKimdirBilge Nihan Kimdir?

İlgili Postlar

Bilge Nihan Kimdir?

Muhteşem sesi ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran şarkıcı Bilge Nihal Kimdir? Bilge Nihal Nerede Doğdu? Bilge Nihal Aslen Nereli? Bilge Nihal Hangi Burç? Bilge Nihan’ın Diskografisi Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Bilge Nihan Nerede Doğdu? Bilge Nihan Aslen Nereli? Bilge Nihan Hangi Burç?

Bilge Nihan, 28 Temmuz 1985’de Almanya’nın Berlin kentinden dünyaya gelmiştir. Bilge Nihan Aslen Almanya’lıdır. Bilge Nihan Aslan Burcu’dur.

Bilge Nihan Kimdir?

Bilge Nihan, Bahadır Tatlıöz ile birlikte seslendirdiği Net isimli şarkı ile kendini müzik dünyasına kanıtlamıştır. Bilge Nihan Müzik yaşantısına, küçük yaşlarda başlamıştır. Bilge Nihan Piyano eğitimi alarak küçük yaşlarda müzik dünyası ile buluşmuştur. Bilge Nihan, Güzel sanatlar lisesine giderek kendini daha da geliştirmiştir.

Almanya Berlin’de dünyaya gelen Bilge Nihan Güzel Sanatlar Lisesi mezuniyetinin ardından 10 sene kadar Berlin Klasik Türk Müziği Derneği’nde solist olarak görev almıştır. Şarkıcı Bilge Nihan, 2000 yılında TRT Avrupa Ses Yarışması’nda 2. olmuştur. Bilge Nihan, Türkiye’ye 2006 yılında dönüş yapmış ve Bengü, Burcu Güneş, Ege ve Tan gibi isimlerle birlikte çalışma imkanını sağlamıştır. Güzel sesi ve fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Aynı zamanda da Enbe Orkestrası gibi orkestralarda ise solisti olarak yer alıyor.

7 Aralık 2016 tarihinde ise Bahadır Tatlıöz’ ün eşlik ettiği “Net” şarkısı ile milyonlarca kişiye dinletmeyi başardı…

Bilge Nihan’ın Diskografisi:

2018- “Felek” adlı teklisi

2017- “Zehr-i Yılan” adlı teklisi

2016 – Bilge Nihan feat. Bahadır Tatlıöz (Net )

2014 – Yelkovan (Kilit -Yelkovan -Mutlu Son -Aşk Film)

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler