Ana SayfaÜnlülerUğur Akkuş'un eski eşi Gonca Sağlam: Uyurken görüntülerimi çekmişler!

İlgili Postlar

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam: Uyurken görüntülerimi çekmişler!

Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam: Uyurken görüntülerimi çekmişler! Ebru Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş’un boşandığı eşi Gonca Sağlam, bomba gibi iddialarda bulundu. Sağlam, Ebru Şallı için “Ona ne derlerse onu yapıyor. Sürekli de poposunu gösteriyor. Neden anlamıyorum. Ahlak kriterleri de yok bence.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı, Uğur Akkuş sorularına alyansla yanıt verdi. Evleniyorlar mı?

Gonca Sağlam’dan Ebru Şallı hakkında bomba açıklamalar

Ebru Şallı’nın geçtiğimiz yaz aylarında aşk yaşamaya başladığı sevgilisi Uğur Akkuş’un boşandığı eşi Gonca Sağlam, bir televizyon programına konuk olarak katıldı. Sağlam, Ebru Şallı hakkında bomba gibi iddialarda bulundu. Sağlam; “Ebru Şallı’nın bir sözü beni çok geriyor: ‘Gonca Akkuş’un evliliği 4 yıl önce bitti’ dedi. Nasıl bitsin, 4 yaşındaydı benim çocuğum zaten. Ama bence Ebru Şallı, muhakeme yapacak bir kadın değil. Ona ne derlerse onu yapıyor. Sürekli de poposunu gösteriyor. Neden anlamıyorum. Ahlak kriterleri de yok bence. Çok yakınından birisi de, Ebru Şallı’nın her şeyini bana anlatıyor. En ufak sırrından en büyüğüne kadar. Hem de benim onun hakkında konuşmamamın hoşuna gittiğini söyledi. Gündemde kalmaktan hoşlanan birisi olduğunu dile getirdi. Sanki ben onun kocasını elinden almışım gibi davranıyor.” diye konuştu.

Ebru Şallı kimdir?

Ben baygınken yatak odamda çekilmiş görüntüler

Mustafa Ceceli’nin eski eşi Sinem Gedik’in yaşadıklarının kendi başına da geldiğini ifade eden Gonca Sağlam, “Ben boşanırken protokole imza attım, olumlu ya da olumsuz konuşmamam gerek. Konuşursam 500 bin TL ödeyeceğim ama benim çok üstüme gelirlerse konuşurum, paramı da öderim. Beni, Elimizde görüntülerin var’ diye tehdit ediyorlar. Ben baygınken yatak odamda çekilmiş görüntüler. Sinem Gedik’in başına gelenler benim başıma da geldi. Star TV’den aradılar, “Elimizde çok fena görüntülerin var yayınlamayacağız tabii ki ama haberin olsun.” dediler. Beni bayıltmışlar, benim başıma gelen şeyler çok planlı şeyler. Ben de eski eşime tehdit ve şantaj davası açtım.” dedi.

Parasız kalmayan bir kadın evli bir adamla bir şeyler yaşamaz

Açıklamalarına devam eden Gonca Sağlam, “Ebru Şallı’nın bir yakını bana, ‘Bu kadının gündeme gelmek çok hoşuna gidiyor’ dedi. Şallı’nın bütün sırlarını bana anlatıyor bu kişi. İlk aldatıldığımda kendimi Ebru ile kıyasladım. Parasız kalmayan bir kadın evli bir adamla bir şeyler yaşamaz. Geçen sene mart ayında şirketten 500 bin TL Ebru Şallı’ya elden gönderilmiş çalışanlar bana anlattılar bunu.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler