Ana SayfaÜnlülerCoşkun Sabah'ın kız arkadaşıyla görüntü vermeme çabası

İlgili Postlar

Coşkun Sabah’ın kız arkadaşıyla görüntü vermeme çabası

Coşkun Sabah’ın kız arkadaşıyla görüntü vermeme çabası. Usta sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün bir alışveriş merkezine girerken görüntülendi. Yanında kız arkadaşı olan Sabah, arkadaşı ile aynı karede görüntü vermek istemedi. Detaylar haberimizde…

Eşinden boşanmamak için mücadele eden Coşkun Sabah, Ukraynalı güzelle yakalandı!

Coşkun Sabah kız arkadaşı ile birlikte görüntülendi

Usta sanatçı Coşkun Sabah, önceki gün Vadistanbul’a geldi. Sabah’ın yanında kadın arkadaşı vardı. Birlikte alışveriş merkezine girerken basın mensuplarının objektifine yakalanan Coşkun Sabah, yanındaki kadının kız arkadaşı olduğunu belirtti.

Coşkun Sabah kimdir?

İşte Coşkun Sabah ve kız arkadaşı

Aşk değil iş

Coşkun Sabah, yanlış anlaşılma olasılığını ortadan kaldırma çabası ile yanındaki kişinin sadece kız arkadaşı olduğunu belirterek, yeni çekecek olduğu klip hakkında konuşmak amacı ile bir araya geldiklerini ifade etti. Kız arkadaşı ile birlikte bir restorana giren Coşkun Sabah, bir saat kadar toplantı yaptı. Ardından, alışveriş merkezinden tek başına ayrıldı.

Boşansalar da beraberler

Ünlü sanatçı Coşkun Sabah, boşandığı eşi Ceyda Okay ile boşanma davasının ardından birlikte yaşamaya devam ediyordu. “Biz hala bir aileyiz.” diyen çift, çocukları için bir arada yaşamaya devam ediyordu. Şimdi de bir kız arkadaşı ile görüntülenen Coşkun Sabah, her ne kadar yanındaki kişinin sadece iş için görüşmek adına bir araya geldiğini ifade etse de, eşi Ceyda Okay ile ihanet iddiaları nedeni ile boşanmış olmaları aşk iddialarını akla getiriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler