Ana SayfaÜnlülerZeynep Beşerler'den çocuk açıklaması: Sırf masraf

İlgili Postlar

Zeynep Beşerler’den çocuk açıklaması: Sırf masraf

Zeynep Beşerler’den çocuk açıklaması geldi. Bir erkek çocuk annesi ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, ikinci çocuk hakkında açıklama yaptı. Beşerler, “Çocuk çok masraf” dedi. Zeynep Beşerler, ikinci çocuk sahibi olmayı düşünmüyor mu? Detaylar haberimizde…

Zeynep Beşerler, üstü çıplak siyahi bir erkekle dans ettiği partiye eşiyle gitmiş!

Zeynep Beşerler oğluyla alışveriş turunda

Bir dönem televizyon ekranlarında bir yıldız gibi parlayan güzel oyuncu Zeynep Beşerler, anne olduktan sonra setlere ara verdi. Zeynep Beşerler, oğlu Kerim İçgören ile birlikte Etiler’de alışveriş yaparken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Oğlu Kerim ile keyifli vakit geçirdiği dikkat çeken Zeynep Beşerler, basın mensupları ile ayak üstü sohbet etti.

Zeynep Beşerler kimdir?

Kıyamadım, seneye gider

Zeynep Beşerler, oğlunu bu yıl okula göndermek istemediğini ifade ederek “Bu sene okula göndermek istemedim, kıyamadım. Seneye gider.” dedi.

Çocuk dediğin sırf masraf

Güzel oyuncu Zeynep Beşerler, basın mensuplarının ikinci çocuk sahibi olmayı düşünüp düşünmediği konusunda yönelttikleri soruya “Böyle tek iyi. Bu devirde çocuk büyütmek çok zor iş. Bir tane olsun iyi eğitelim tamamdır. Hem eğitim hem ekonomik her açıdan zor. Çocuk dediğin sırf masraf. İyi bir eğitim vermek istiyorsan o zaman tek çocuğa odaklanacaksın.” diye yanıt verdi.

Çocuk kariyere engel değil

Oyunculuk kariyerine anne olmasının etkisi olup olmadığı sorulan Zeynep Beşerler, ‘Çocuk kariyere engel değil ama onu çok yalnız bırakmak istemeyince kendini sınırlıyorsun. Onun saatlerine uygun saatler arıyorsunuz’ diye cevap verdi.

Zeynep Beşerler, son olarak gittiği bir partide siyahi ve üstsüz bir erkekle dans ettiği görüntülerin ortaya çıkması ile gündeme gelmişti. Sosyal medyada eleştirilere maruz kalan Beşerler, konu hakkında “Ağzı olan konuşuyor, benim için önemli değil. O bir arkadaşın doğum günü partisiydi ve kocamla gitmiştim, kendini bilmez bir davetli gelip çekmiş ve bunu hesabından yayınlanmış. Art niyetli yapılmış bir davranış. Bir de ne yapıyorum ki? Erik Dalı, yani orada kendi kendime oynuyorum. O arkadaşın işi dans ve birçok sanatçının arkasında dans ediyor. Burada yaşayan ve ailesi olan bir insan. Irkçı söylemler ve yaptığı iş açısından çirkin şeyler söylediler, bu onu üzmüş.” şeklinde açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler