Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den Yaşar İpek ve Gülben Ergen açıklaması geldi

İlgili Postlar

Seren Serengil’den Yaşar İpek ve Gülben Ergen açıklaması geldi

Seren Serengil’den Yaşar İpek ve Gülben Ergen açıklaması geldi. Yaşar İpek’in, kavgalı olduğu Gülben Ergen ile ilgili bir paylaşımı beğenmesi ile ortalık karışmıştı. Gözler Seren Serengil’e çevrilmişken, Serengil’den beklenen açıklama geldi. Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’in sosyal medyada Gülben Ergen ile ilgili bir paylaşımı beğenmesi hakkında neler dedi? Detaylar haberimizde…

Yaşar İpek Gülben Ergen’i beğendi, Seren Serengil büyük şok yaşadı!

Olay büyüdü

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, magazin yorumcusu Bilal Özcan’ın Gülben Ergen ile ilgili yaptığı paylaşımını beğendi, ortalık karıştı. Seren Serengil’in küs olduğu ve hapis cezası yatmasına neden olan Gülben Ergen ile ilgili bir paylaşımı beğenen Yaşar İpek hakkında, Seren Serengil’in fanlarından “Senden gizli bir takipse bu çok çirkin, bilerek yapmış olması ihtimali ise korkunç.” şeklinde değerlendirme geldi.

Seren Serengil kimdir?

Yaşar İpek eşi Seren Serengil’in küs olduğu Gülben Ergen’li paylaşımı beğendi

Yaşar İpek, konunun ayyuka çıkmasının sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İpek, açıklamasında “Sevgili Bilal Özcan’ı takip ettiğimden dolayı İnstagram akışında sayfaları kaydırıp hızlı beğeni yaptığımdan ötürü elimin o paylaşıma dokunmuş olma ihtimalinin dışında başka bir şey olma ihtimalinin düşünülmesi komik olur.. İyi akşamlar…” gibi ifadelere yer verdi.

Yaşar İpek kimdir?

Seren Serengil’den Yaşar İpek ve Gülben Ergen açıklaması

Yaşar İpek’in de açıklamasının ardından Seren Serengil’den de yanıt gecikmedi. Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’in Gülben Ergen ile ilgili bir sosyal medya paylaşımını beğenmesi konusunda sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Serengil, paylaşımında “Benim kocamı evliyken başka bir kadına bakabilecek karakterde bir adam yapmaya çalışmanız çok komik hele nefret ettiği, muhatap dahi olmamı istemediği insanlardan birine. Tamam bu hikayeye siz alıştınız ama benim adam o hikayedeki adamlardan biri değil.”

Gülben Ergen kimdir?

Seren Serengil ve Yaşar İpek çifti Aralık 2017’de aşk yaşamaya başlamıştı. Aşklarını evlilik ile taçlandırmak isteyen ünlü çifti, 26 Mayıs 2018’de de Fransa Marsilya’da nikah masasına oturmuştu. Yaşar İpek ve Seren Serengil cephesinde hareketli anlar yaşandı. Yaşar İpek, geçtiğimiz aylarda Seren Serengil’in üç günlük hapis cezası almasına neden olan Gülben Ergen ile ilgili sosyal medyada yapılan bir paylaşımı beğendi. Bu beğeni, büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler