Ana SayfaÜnlülerYasemin Özilhan hamile mi? Üçüncü bebek açıklaması

İlgili Postlar

Yasemin Özilhan hamile mi? Üçüncü bebek açıklaması

Yasemin Özilhan hamile mi? Üçüncü bebek açıklaması geldi. İki kız çocuğu sahibi olan ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, üçüncü kez anne mi oluyor? Yasemin Özilhan, üçüncü bebek konusu ile ilgili açıklamasında neler dedi? Detaylar haberimizde…

Yasemin Özilhan’dan estetik açıklaması!

Yasemin Özilhan alışveriş turunda

İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan ve şimdilerde dünyaya getirdiği iki kız çocuğuna annelik yapmanın tadını çıkaran güzel oyuncu Yasemin Özilhan, üçüncü kez anne mi olacak? Etiler’de alışveriş turunda olan Yasemin Özilhan, basın mensuplarının objektifine yansıdı.

Yasemin Özilhan kimdir?

Yasemin Özilhan çocuk düşünüyor mu?

İzzet Özilhan ile gerçekleştirdiği evliliğinden iki kız çocuğu dünyaya getiren Yasemin Özilhan, basın mensuplarının Bir de erkek evlat sahibi olmak istemez misiniz?” şeklindeki sorusuna verdiği yanıt ile üçüncü çocuk sinyali verdi.

Yasemin Özilhan hamile mi?

Yasemin Özilhan, üçüncü çocuk sahibi olmak istediğini ifade ederek “Üçüncü çocuğu düşünüyoruz. Ben evlendiğim andan itibaren erkek çocuk istiyordum. Ama şu an kızlarımdan sonra bir tane daha kız olabilir, benim için sorun yok.” diye konuştu.

Yasemin Özilhan, geçtiğimiz ay son olarak estetik yaptırdığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Özilhan, estetik yaptırdığı iddialarına “Hep estetik diyorlar ama ben bir tek dudağımı yaptırdım. ‘Doktorlar’ dizisinde 58 kiloydum. Şuan 50 kiloyum. Diziye 20 yaşında başladım, 22’de bitirdim. Şuan 33 yaşındayım. Belli bir yaştan sonra yüz inceliyor, oturuyor. O dizi için bana zorla kilo aldırmışlardı.” diye yanıt vermişti. İki kız çocuğu dünyaya getiren Yasemin Özilhan, doğum kilolarını nasıl verdiğini şu sözler ile anlatmıştı: Emine’de 19 kilo aldım 74 kilo ile doğuma girdim. 2 ay içinde 25 kilo verdim. 50 kiloya düştüm. Zaten 1,5 ay sonra ikinciye hamile kalmışım… Büyük olan aynı babaanne. Küçük olanın hatları bana benziyor ama renkten dolayı baba tarafı görünüyorlar… Doğumdan sonra zayıflamak için bir çabam oldu. Çikolatalı gofret yediysem, onun kalorisi kadar da koştum. İzzet 20 kilo aldı. 90’lara çıktı. İkinci hamileliğimin sonunda o kilo vermeye başladı. Hala günde çift idman yapıyor. Ben kick boks yapıyorum. Emine’de çok kilo aldım. Emzirme dönemi bitince, ekmeği kestim. Bir daha hiç ekmek yemedim. Kahvaltıyı 10:30’da yapıyorum. Öğlen çok çok acıkırsam 14:00 gibi zeytinyağlı enginar yerim. Akşam da 18:00 gibi yemek yerim bir daha yemem.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler