Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı ile Zuhal Topal Gerginliğinde Atlanan Nokta!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal Gerginliğinde Atlanan Nokta!

Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal gerginliğinde atlanan nokta! Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal’ın arasında yaşanan gerginlikte atlanan nokta ne? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Acun Ilıcalı’dan Zuhal Topal açıklaması! Program yayından kaldırılacak mı?

Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal Gerginliğinde Atlanan Nokta
Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal Gerginliğinde Atlanan Nokta

Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal gerginliğinde atlanan nokta!

Acun Ilıcalı ile Zuhal Topal gerginliğinde atlanan nokta! Acun Ilıcalı sahibi olduğu  Tv8 kanalında ekrana gelen Yemekteyiz programı ile Fox tv ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal’ın sunduğu Zuhal Topal’la Sofrada isimli programın formatlarının aynı olduğunu idda etmiş, Yemekteyiz programının format sahibi İngiliz şirketle Fox Tv hakkında dava yoluna gitmenin önünü açmıştı.

Bu olay hakkında bir iddia ortaya atan Televizyon Gazetesi sitesi çok ilginç bir iddia ortaya attı. Acun Ilıcalı’nın tepki göstermek için bu kadar süre beklemesinin arkasındaki tek sebebin Zuhal Topal’la Sofrada programının reytinglerde kendi sahibi olduğu kanalda yayınlanan Yemekteyiz’i geçmesi olduğunu iddia etti. İşte bu Televizyon Gazetesi sitesinde yayınlanan o yazı…

Acun Ilıcalı kimdir ?

Acun Ilıcalı köpürdü, Zuhal Topal’a kılıçları çekti ama herkes bir noktayı atladı!

“Fox TV ekranlarında bir süredir yayınlanmakta olan Zuhal Topal’la Sofrada programı, geçtiğimiz haftalarda 1.5 reyting ortalamalarda yer alıyordu. Ancak program vites yükseltti ve 2 reytinglerin bile üzerine çıkmaya başladı.

Reytinglerde de Onur Büyüktopçu’nun sunduğu Yemekteyiz’i geçince, Acun Ilıcalı, format konusunu gündeme taşıdı.

Ilıcalı, Yemekteyiz’in formatı için para öderken neredeyse aynı format ile yayın yaptığı iddiasıyla Zuhal Topal’la Sofrada programını İngiliz şirkete şikayet etti.

Konuyu sosyal medyada da gündeme taşıyan Ilıcalı, neden daha önce bu çıkışı yapmadı da Zuhal Topal’ın programı reytinglerde Yemekteyiz’i geçince harekete geçti, işte bu soru da sorulmakta…

Ilıcalı’nın iddiası farklı bir konu ve bu format davası daha uzun süre tartışma yaratacaktır.

Reytinglerde geride kalınca sesini yükseltti

Ancak, Ilıcalı’nın reytinglerde Yemekteyiz’in geride kalmaya başlaması ile sesini yükseltmesi de manidar oldu.

Eylül ayının son haftasına kadar reytingleri düşük seyreden Zuhal Topal’la Sofrada 24 Eylül’de başlayan bir yukarı yönlü ivme sergiledi.

Yemekteyiz’in reyting kaybı yaşamasıyla birlikte 3 Ekim tarihinde Zuhal Topal, totalde Yemekteyiz’i burun farkıyla geçmişti.

10 Ekim tarihine gelindiğinde Zuhal Topal’ın programı totalde 2.1 reytinge ulaşırken, Yemekteyiz 1.69 reytinge düşmüştü.

17 Ekim tarihine gelindiğinde ise 2.39 reytinge kadar yükselen Zuhal Topal, 2.03 reyting alan Yemekteyiz’i yine gerisinde bırakmıştı.

Özellikle Ekim ayında Yemekteyiz ile Zuhal Topal’la Sofrada programları arasında müthiş bir rekabet vardı ve bu rekabette son dönemde Topal’ın lehine sonuçlar ortaya çıkıyordu.

İşte tam da bu noktada Acun Ilıcalı’nın itirazları yükseldi.

Oysa ki program 27 Ağustos’tan bu yana ekranda…

Ilıcalı’nın program başladıktan bir hayli sonra bu eleştirileri yapması manidar karşılandı.

Format davası ise farklı bir konu…

Bakalım, nasıl sonuçlanacak.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler