Ana SayfaDedikoduZeynep Bastık ve Tolga Akış'tan Boşanma Paylaşımı

İlgili Postlar

Zeynep Bastık ve Tolga Akış’tan Boşanma Paylaşımı

Son dönemlerde Edis ile dansı ve Tolga Akış’la boşanmasıyla gündemden düşmeyen Zeynep Bastık geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutlamıştı. Doğum gününde sosyal medyaya düşen Edis’le dansıyla bir kez daha ihanet iddiaları gündeme gelmişti ki Zeynep Bastık ve Tolga Akış’tan boşanma paylaşımı geldi. İşte detaylar;

Anlaşmalı Boşanmaya Karar Verdiler

Geçtiğimiz sene masalsı bir düğünle dünyaevine giren Zeynep Bastık ve Tolga Akış evliliği 1 sene olmadan sonlandı. Boşanmak için 1. yılın dolmasını bekleyen çift aralarında bir sorun olmadığını sadece evlilik işini beceremediklerini dile getirerek ihanet iddialarını da yalanlamıştı.

“Birbirimizin Hayatından Çıkmıyoruz”

Boşanmayla ilgili olarak Zeynep Bastık şu açıklamayı yapmıştı;

“Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.”

“Seni Çok Seviyorum Zeynocum”

Tolga Akış ise sosyal medyada yaptığı bir paylaşıma şu notu düşmüştü;

“Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet, ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum”

Edis’le Dansı Bir Kez Daha Gündem Oldu

Geçtiğimiz aylarda Edis ile dans videosu sosyal medyaya sızan Zeynep Bastık eleştiri yağmuruna tutulmuş Akış ise bunun bir sorun olmadığı yönünde açıklama yapmıştı. Geçtiğimiz hafta doğum gününü kutlayan Bastık’ın partisine hem Edis, hem de Tolga Akış katıldı. Partide Edis’le kaşılıklı dans eden Bastık’ın görüntüleri dikkat çekti. Birbirlerine çok yakın olan ikilinin bakışlarındaki hayranlık gözlerden kaçmadı ve bir kez daha Edis ile Zeynep Bastık aşk mı yaşıyor sorusu gündeme geldi.

Partide Eşi ve Edis’le Poz

Gündeme damgasını vuran bir başka olay ise Zeynep Bastık’ın partisinde boşanmak üzere olduğu eşi ve Edis’le poz vermesi oldu. Bu paylaşım sosyal medyada tepki çekerken Bastık ve Akış arasındaki ilişkinin tam olarak ne zaman bittiği de merak konusu oldu.

Zeynep Bastık ve Tolga Akış’tan Boşanma Pozu

Tüm bunların ardından Zeynep Bastık-Tolga Akış çiftinden boşanma süreçlerine ilişkin bir paylaşım geldi. Akış, Aile Mahkemesi bilgilerinin yazılı olduğu resmi bir belgeyi sosyal medya hesabından paylaştı. Zeynep Bastık ise herhangi bir paylaşımda bulunmadı.

Zeynep Bastık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler