Ana SayfaDedikoduZeynep Bastık ve Seren Dal Arasında Yeni Bir Aşk Mı Başladı?

İlgili Postlar

Zeynep Bastık ve Seren Dal Arasında Yeni Bir Aşk Mı Başladı?

Tolga Akış ile 11 ay evli kaldıktan sonra boşanan Zeynep Bastık’ın yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi. İddialara göre yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşayan Zeynep Bastık’ın, ilişkisini bu sefer gözlerden uzak yaşamayı tercih ettiği söyleniyor. Zeynep Bastık ve Seren Dal arasında yeni bir aşk mı başladı?

“Birbirimizin Hayatından Çıkmıyoruz”

Boşanmayla ilgili olarak Zeynep Bastık şu açıklamayı yapmıştı;

“Tolga benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki dört sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz, birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz. Ve birbirimizi çok seviyoruz.”

“Seni Çok Seviyorum Zeynocum”

Tolga Akış ise sosyal medyada yaptığı bir paylaşıma şu notu düşmüştü;

“Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet, ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olamaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeynocum”

Tolga Akış Kimdir?

Zeynep Bastık’tan Boşanma Açıklaması

Geçtiğimiz aylarda tek celsede boşanan çiftten Zeynep Bastık, Show TV’den Ömür Sabuncuoğlu’na konuk oldu. Kariyeri ve özel hayatıyla ilgili açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, boşanmasıyla ilgili de sessizliğini bozdu.

Bastık, “Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık” ifadelerini kullandı.

Çağımızda evliliğin zor olduğunu söyleyen Bastık, “Günümüzde evliliğin zor olduğunu düşünüyorum. Evlilik değerlerini koruyarak kurumu devam ettirmek zor” dedi. “Bebek sahibi olmayı istiyorum” diyen ünlü isim, “En büyük hayallerimden biri. Bir gün mutlaka bu hayalimi gerçekleştireceğim”  diye konuştu.

Zeynep Bastık Kimdir?

Zeynep Bastık ve Seren Dal Arasında Yeni Bir Aşk Mı Başladı?

Genç şarkıcının şimdilerde yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi. İki ay önce boşanan şarkıcı, 2. Sayfa’da yer alan habere göre, bir aydır yurt dışında fotoğrafçılık yapan Seren Dal ile aşk yaşamaya başladı.

İkilinin aşkı ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla ortaya çıktı. İkili, önceki gün aynı ayna karşısında poz vererek peş peşe Instagram hesaplarından paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler