Ana SayfaDedikoduYıldız Çağrı Atiksoy'dan Gelinlik İtirafı

İlgili Postlar

Yıldız Çağrı Atiksoy’dan Gelinlik İtirafı

Kendisi gibi oyuncu Berk Oktay ile iki yıllık mutlu birlikteliğini evlilikle taçlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, 10 Eylül tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Rol aldıkları dizilerin çalışma takvimi nedeniyle balayına gidemeyen çiftten güzel oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtladı. 36 yaşındaki oyuncunun gelinliği ile ilgili sözleri dikkat çekti. Yıldız Çağrı Atiksoy’dan gelnlik itirafı geldi. İşte o açıklamalar;

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy Düğün Tarihini Açıkladı

Düğün için alışverişe gelen Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy çifti, “Düğün için son alışveriş turlarımızı yapıyoruz, güzel bir yola çıktık. Umarız düğünümüz de istediğimiz gibi geçer. Biz çok heyecanlıyız. Kısmetse Eylül ayında Polonezköy’de evleniyoruz” ifadelerini kullandılar.

“Berk Çok Tatil Yapmadı”

Düğün hazırlıklarının bir çoğunu kışın bitirdiğini söyleyen güzel oyuncu, “Yaza çok bir şey bırakmak istemedim. Ufak tefek şeyler kaldı, onları tamamlıyorum. Berk de yeni diziye başladı. Çok tatil yapamadı ama balayında doya doya tatil yapar umarım” dedi.

Balayına Gidemediler

Geçtiğimiz haftalarda Etiler’de görüntülenen Yıldız Çağrı Atiksoy, balayına gidemediklerini söylemiş ve “Biz zaten böyle olacağını biliyorduk. Çalışıyoruz Berk’de ben de, setlerimiz devam ediyor. Daha sonra uygun bir boşlukta gideriz zaten, o yüzden sorun etmedik” demişti.

Bebek Açıklaması

Önceki gün de sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yıldız Çağrı Atiksoy, hamile olmadığını ifade etti. Ünlü isim, ‘Bebek düşünüyor musunuz? Çok iyi anne-baba olacağınıza eminim’ sorusuna da şu yanıtı verdi:

Düşünüyoruz tabi ki, çok istiyoruz. Rabbim en doğru zamanda nasip etsin inşallah. Kız da olsa erkek de olsa iki isim koyacağız. Kızın isimleri belli, net.

Yıldız Çağrı Atiksoy’dan Gelinlik İtirafı

Güzel oyuncu, gelinliği ile ilgili de “Hayalimdeki gelinlik değildi. Maalesef kusursuz sayılmaz. Kusurun da güzelliğini gölgelediğini düşünüyorum. Nazar gözüyle bakıyorum. Zamanı geri alamayız artık!” itirafında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler