Ana SayfaÜnlülerZeynep Alkan, Paylaşımı İle Yine Kendine Hayran Bıraktı

İlgili Postlar

Zeynep Alkan, Paylaşımı İle Yine Kendine Hayran Bıraktı

Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın güzeller güzeli kızı Zeynep Alkan, Instagram hesabından yaptığı  paylaşımıyla yine takipçilerini kendine hayran bırakmayı başardı.

Hamdi Alkan’dan, cesur pozlarıyla konuşulan kızı Zeynep Alkan hakkında açıklama

Zeynep Alkan, Paylaşımı İle Yine Kendine Hayran Bıraktı!

Instagram hesabından dekolteli fotoğrafını paylaşan Zeynep Alkan, sevenleri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu Zeynep Alkan’ın bu paylaşımı fazlaca beğeni ve yorum aldı. Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan’ın fotoğrafını kendi Instagram hesabından paylaşan bir takipçisi paylaşımına, “Gerçekten çok güzelsin annene çekmişsin.” mesajını yazarken, diğer bir takipçisi ise, “Dövmelerini çok beğendim. Aynısından yaptırasım geldi.” mesajını yazdı.

Zeynep Alkan kimdir?

 “Hayat Kadını da, Eşcinsel de olurum.”

 Ünlü oyuncu Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan geçtiğimiz yaz aylarda yaptığında bir röportajında, “Oyunculukta karakterin neyse onu yapmak durumundasın. Karaktere kendimi yakın hissedersem hayat kadını da, eşcinsel de olurum. Soyunmak… Büyüdükçe o roller gelir, “Hayır” demem, senaryo gerektirirse soyunurum. Belki tam soyunmam, belki de çırılçıplak olurum; o günkü hissiyatıma bağlı. İşim neyi gerektirirse yaparım, sınırlarım yok, çok cesurum.” ifadeleriyle açıklamada bulunmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler