Ana SayfaÜnlülerHamdi Alkan'dan, cesur pozlarıyla konuşulan kızı Zeynep Alkan hakkında açıklama

İlgili Postlar

Hamdi Alkan’dan, cesur pozlarıyla konuşulan kızı Zeynep Alkan hakkında açıklama

Hamdi Alkan’dan, cesur pozlarıyla konuşulan kızı Zeynep Alkan hakkında açıklama geldi. Hamdi Alkan, kızı ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile ilgili neler söyledi? Hamdi Alkan’ın yorumu ne oldu? Daha önce kızını destekleyen Alkan’ın kızı için şimdiki sözleri ne oldu? Detaylar haberimizde…

Paylaştığı Her Fotoğrafı Olay Olan Zeynep Alkan Güzelliği İle Büyüledi

Hamdi Alkan ve Zeynep Alkan birlikte vakit geçiriyor

Usta oyuncu Hamdi Alkan, kızı Zeynep Alkan ile birlikte Nişantaşı’ndaydı. Hamdi Alkan, kızı ile birlikte vakit geçirmenin tadını çıkarıyordu. Baba – kız, basın mensuplarının yakın markajına girdi.

Zeynep Alkan kimdir?

Hamdi Alkan’dan, Zeynep Alkan açıklaması

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımları ile sık sık gündeme gelen Zeynep Alkan’ın paylaşımları hakkında babası ne düşünüyor. Kızına her zaman sonsuz güveni olduğunu ifade eden Hamdi Alkan, “Saçmalamadığı sürece desteklerim. Bilmem bugüne kadar saçmaladılar mı?” diyerek esprili bir açıklama yaptı.

Hamdi Alkan kimdir?

Zeynep Alkan sevgilisinden ayrıldı

Zeynep Alkan da, uzun süredir aşk yaşadığı İsveçli sevgilisi Anton Turkalj ile ayrıldığı şeklindeki haberler hakkında açıklama yaptı. İddiaları doğrulayan Zeynep Alkan, “Bunlar hiç önemli değil.” demekle yetindi.

Zeynep Alkan, son olarak geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Hakkında merak edilenleri ifade ettiği paylaşımı ile dikkat çeken Alkan, paylaşımında “En sevdiğim hayvan yılan, tembel hayvan ve kedi, en sevdiğim yemek bamya, en korktuğum şey full simsiyah renk göz, sevdiğim filmi yeni izlermişçesine 70’ten fazla izleyebilirim, en küçük şeylerden bile mutlu olmak hayat felsefelerimden biri, o yüzden çok enerjik ve neşeli gözüküyorum. Çok çişim geldiğinde Tarkan’ın ‘Kuzu kuzu dilleri’ni içimden söyleyip uzun süre tutabiliyorum.” şeklinde ifadelere yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler