Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer, Dolandırıcılıkla Suçlandığı İçin Boşandığı Eski Eşiyle Barıştı Mı?

İlgili Postlar

Zerrin Özer, Dolandırıcılıkla Suçlandığı İçin Boşandığı Eski Eşiyle Barıştı Mı?

Ünlü Şarkıcı Zerrin Özer, geçtiğimiz Ocak ayında evlenmesinden tam 36 saat geçtikten sonra dolandırıcılıkla suçlanan eşi Murat Akıncı’dan ayrılmıştı. Türk müziğinin ünlü seslerinden biri olan Zerrin Özer’den bugün çarpıcı bir açıklama geldi.. Zerrin Özer, Murat Akıncı ile barıştımı? Detaylar Haberimizde..

Zerrin Özer, Murat Akıncı İle Bugün Boşandı..

Zerrin Özer, Dolandırıcılıkla Suçlandığı İçin Boşandığı Eski Eşi Murat Akıncı İle Barıştı Mı?

Geçen yıl Haziran ayında 3 yıl birlikte olduğu sevgilisi Murat Akıncı ile evlilik kararı alan usta sanatçı Zerrin Özer, evlilik haberinin 2. Sayfa programında verilmesinin ardından birçok kişi canlı yayına bağlanarak Murat Akıncı’nın dolandırıcı olduğunu söylemişti.

Ardı arkası kesilmeyen ihbarlara tepkisiz kalmayan Zerrin Özer nikahtan 36 saat sonra ayrılma kararı almıştı. Aldığı haberlerden dolayı hastanelik olan Zerrin Özer, kendisine zor durumda bırakan Murat Akıncı ile Ocak ayı son habtası boşandı. Fakat usta sesin son aldığı kararla herkesi şaşkına uğrattı.

Zerrin Özer kimdir?

 

Zerrin Özer, Murat Akıncı İle Bugün Boşandı..

Zerrin Özer Aldığı Kararla Şaşkına Çevirdi!..

 

Zerrin Özer: “Murat’a Çok Değer Veriyorum.”

Geçtiğimiz akşam Trt çıkışında objektiflere takılan usta sanatçı Zerrin Özer, program sırasında rahatsızlandığını ve tansiyonu sorunu yaşadığı için kendini iyi hissetmediğini anlatırken Uçankuş muhabirine özel hayatından da haberler verdi.

 

Zerrin Özer’in açıklamasında;  “Ben hala Murat’la görüşüyorum. İlişkimiz bitmedi, üçüncü şahıslar beni ilgilendirmez. Ona çok değer veriyorum. Ben son iki yılımın en mutlu günlerini ve saatlerini Murat’la geçirdim o yüzden görüşmeye devam ediyorum.” cümleleri bu nasıl bir aşk dedirtti..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler