Ana SayfaÜnlülerHadise, hadise.com Davasını Kaybedince Sinirlerine Hakim Olamadı..

İlgili Postlar

Hadise, hadise.com Davasını Kaybedince Sinirlerine Hakim Olamadı..

Şarkıcı Hadise, Geçtiğimiz yıl Ablası Hülya Açıkgöz ile arası açıldıktan sonra, kendisiyle çalıştığı dönemde  kendi adını taşıyan sitesinin haklarını almak için mahkemeye başvurmuştu. Geçtiğimiz gün davayı kaybettiğin hakkında kötü haberi alınca sinirlerine hakim olamadı. Sosyal medya hesabından öfke kusan Hadise neler söyledi? Detaylar Haberimizde..

Hadise Kaan Yıldırım’la Evlilik Arifesinde!

Hadise, hadise.com Davasını Kaybedince Sinirlerine Hakim Olamadı..

Ailesi ile arası açılan ünlü şarkıcı Hadise “hadise.com”un domainini almak için dava açmıştı. 19 Şubatta davayı kaybeden Hadise öfkesini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile çıkardı.

Hadise Kimdir?

Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti..

Uzun bir süredir hadise.com sitesinin domain adresini geri almak için çaba sarf eden ünlü şarkıcı, bu sorunu ablası Hülya Açıkgöz ile çözemeyince durumu mahkemeye taşımıştı.

Kendi adını taşıyan siteyi almak için ablasına dava açan Hadise, kaybedince sinirlerine hakim olamadı

3 Kasım 2004 yılında oluşturulan hadise.com domain adresi için Hadise, 2 Aralık 2019 yılında Belçika’da ablası Hülya Açıkgöz ile davalık oldu.

Şarkıcı Hadise’nin aynı zamanda menajerliğini yapan abla Hülya Açıkgöz, 2012 senesinde, hadise.com site domainini 30 bin dolar ödeyerek satın almıştı. Ve sonrasında Türkiye’de marka tescilli olmasına rağmen Hadise davasını kaybetti.

 

Hadise: “Zehirli İnsan Zehirlidir!”

Önceki gün davasını kaybettiğini öğrenen ünlü şarkıcı zehrini kustu..

“‘O hala senin kız kardeşin’ demekten vazgeçin. Zehirli insan zehirlidir! Aile olsun ya da olmasın size sürekli zarar veren insanlardan kaçmakta özgürsünüz.”

Hadise, hadise.com Davasını Kaybetti

İşte Hadise’nin Zehir Zembelek O Açıklaması;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler