Ana SayfaDedikoduZehra Çilingiroğlu'nun uğruna eğitimine son verdiği ilişkiye aileden izin çıktı!

İlgili Postlar

Zehra Çilingiroğlu’nun uğruna eğitimine son verdiği ilişkiye aileden izin çıktı!

Zehra Çilingiroğlu, küçük yaşta bile magazin haberlerinde çok sık karşımıza çıkan bir isimdi. Bugünlerde ise Zehra Çilingiroğlu’nun adı sevgilisi uğruna eğitim hayatına son vermesi kararına annesi ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın bu karara onay vermesiyle magazin dünyasında sıkça konuşuluyor.

Zehra Çilingiroğlu,  sonunda aileden onay aldı.

Londra’daki okulunu “Yasin’i özlüyorum” gerekçesiyle bırakan Zehra Çilingiroğlu, eğitimine İstanbul’da devam etme kararı aldı. Annesi Hülya Avşar’dan olan tüm yaşananlara ve kızı  Zehra Çilingiroğlu’nun sevgilisi Yasin Akkanat’a izin çıktı. Zehra Çilingiroğlu Londra’da ki eğitimine sevgilisini çok özlediği ve derslerinin zaten kötü olduğu gerekçesiyle resmi olarak son verdi. Tüm yaşananlardan sonra babası Kaya Çilingiroğlu ve annesi Hülya  Avşar’dan dolayı magazin dünyasında sıkça adından söz ettiren Zehra Çilingiroğlu bugünlerde sevgilisi uğruna okulu bıraktı haberleriyle gündeme geliyor. Zehra Çilingiroğlu , Akkanat Holding’in ortağı Yasin Akkanat ile bir yıldır flört ediyor. Son zamanlarda her yaptığı olay olan Zehra Çilingiroğlu kötü giden Londra’daki okulunu “Yasin’i özlüyorum” diye bırakınca annesi kızmıştı. Ancak ünlü şarkıcı Hülya Avşar’dan kızı Zehra’nın sevgisinin ciddi olduğunu anlayınca onay çıktı.

Bir yıllık aşk eğitimi noktalamaya yetti.

Magazin haberine göre, Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu’nun kızı Zehra, Akkanat Holding’in ortağı Yasin Akkanat ile bir yıldır aşk yaşıyor. Zehra Londra’da eğitiminin kötü gitmesinin yanı sıra okulunu “Yasin’i özlüyorum” diye bırakınca annesi kızmıştı. Ancak annesi gibi çok güzel olan Çilingiroğlu, kararının arkasında durdu ve İstanbul’da eğitimine devam edeceğini belirterek dönüş yaptı. Sosyal paylaşım platformlarını aktif olarak kullanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu sosyal paylaşım hesaplarından da yaptığı paylaşımlarla pek çok kez gündeme gelmişti. Sosyal medyada şahsi paylaşımlarıyla da sevgilisiyle beraberliğini takipçileriyle paylaşan Zehra’nın bir yıllık aşkı eğitimi noktalamaya yetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler