Ana SayfaDedikoduOyuncu Algı Eke eşi tarafından şiddet mi gördü?

İlgili Postlar

Oyuncu Algı Eke eşi tarafından şiddet mi gördü?

Sevgililerine şiddet uyguladığı iddiasıyla birçok kez gündeme gelen oyuncu İnan Ulaş Torun’un, adı bugünlerde oyuncu eşi Algı Eke’ye şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemde. Algı Eke bu duruma bir açıklama yaparak bu haberlere noktayı koydu. İşte, olayın detayları…

Oyuncu İnan Ulaş Torun ile oyuncu eşi Algı Eke 1 Haziran 2017 tarihinde gizlice sade bir tören eşliğinde evlenmeleriyle magazin dünyasında ses getirmişti. Oyuncu İnan Ulaş Torun ile oyuncu eşi Algı Eke çiftinin yeni evlilik haberleri ardına bugünlerde ise adları hiçte hoşnut olmadıkları olaylarla anılıyor. Oyuncu İnan Ulaş Torun hakkında geçen mayıs ayında sosyal medyada bir anda çığ gibi büyüyen ithamlar ardından bir yenisiyle tekrar gündeme geldi.

Eski sevgililerden sonra eşine de mi şiddet?

Eski sevgililerine şiddet uyguladığı söylentisi çıkan İnan Ulaş Torun’un, sürpriz şekilde dünya evine girdiği Algı Eke’ye de şiddet uyguladığı iddia edildi. İkiliyi şoke eden bu iddialara açıklama sert bir şekilde oyuncu Algı Eke’den geldi.

“Susmam mümkün değil.”

Oyuncu İnan Ulaş Torun ile oyuncu eşi Algı Eke çiftinin içinde bulunduğu şiddet iddialarından sonra Algı Ege bugüne kadar özel hayatıyla ilgili hiçbir açıklama yapmadığını ve özel hayatlarını ifşa etmelerinin ne kadar gereksiz bulduğunun altını çizdi. Ancak yaşanan bu şiddet iftiralarından sonra susmasının mümkün olmadığını vurgulayarak şunları söyledi:  “Eşim ve benim hakkımda çıkan asılsız haberler, bugüne kadar özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı gereksiz ve münasebetsiz bulan sadace oyuncu kimliğiyle işini yapmaya gayret eden ben artık bir açıklama yapama mecburiyetinde bıraktı.
Ailemi ve sevdiğim/beni seven herkesi üzen bu uydurma ve kötülük sever haberleri yapan kişiler varsa eğer kendi vicdanlarına havale etmekle birlikte derhal hukuki süreç başlatacağımı buradan bildiriyorum. Bir kimseye gerçek olmayan, olumsuz bir durumu ,bir suçu , amaçlı olarak ,bilerek yüklemek iftiradır. Sevgi ve saygılarımla…”

İthamlara son nokta

Sosyal medyada bir anda çığ gibi büyüyen şiddet ile adı anılan oyuncu İnan Ulaş Torun ile oyuncu eşi Algı Eke çiftinin yaşadıklarına Algı Eke’nin yapmış olduğu açıklama tekrar gündeme gelmemek üzere son noktayı koydu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler