Ana SayfaÜnlülerZayıflayan Okan Karacan Görenleri Şaşırtıyor

İlgili Postlar

Zayıflayan Okan Karacan Görenleri Şaşırtıyor

Fazla kiloları ile dikkat çeken ve özellikle azimli bir şekilde kilo vererek eski halinden çok farklı bir görünüme kavuşan Okan Karacan, objektiflere yeniden takıldı. Okan Karaca’nın son hali özellikle ünlü ismin çok ciddi bir başarı elde ettiğini de gözler önüne serdi. Eşi Zeynep Karacan ile Alaçatı’da tatilde olan ünlü isim, magazin muhabirlerinin sorularına açık yüreklilikle cevap verdi.

140 Kilodan 60 Kiloya Düştü

Önceki dönemlerde 140 kiloya kadar çıktığını söyleyen Okan Karacan, düzenli bir şekilde yaptığı diyet ve mide operasyonu sonrasında 60 kilo vermeyi başardığını ve şu anda 80 kiloda olduğunu söyledi. Sağlığını korumak adına şu andaki kilosunu aynı oranda tutmaya çalıştığını ifade eden Okan Karacan, şu anda daha rahat bir şekilde dolaşabildiğini ve kendini çok daha iyi hissettiğini söyledi.

Mide Küçültme Ameliyatı Oldu

Okan Karacan’ın bu kadar kısa süre içerisinde yüksek oranlarda kilo vermesinin en önemli etkeni ise mide küçültme ameliyatı olmasıydı. Gerçekleştirilen operasyonlar ile ilgili herhangi bir sakınca görmeden net bir şekilde açıklamalar yapan Okan Karacan, mide küçültme ameliyatı sayesinde kilo verme noktada daha da başarılı olduğunu ve operasyonun başarılı geçmesinin kilolarından arınması noktasında çok etkili olduğunu ifade etti. Özellikle kısa süre içerisinde verdiği kilolarla Türkiye gündeminde yer almayı başaran Okan Karacan, son hali ile özellikle kilo verme sürecinin sona erdiğini ve artık yeni haliyle çok daha mutlu olduğunu ifade etti.

Okan Karacan Nasıl Zayıfladı?

“Ayakkabılarımı Bağlayamıyordum”

Kilolu döneminde yaşadığı sorunlar ile ilgili açıklamalarda bulunan Okan Karacan, özellikle kilo aldığı dönemlerde ayakkabılarını dahi kendisinin bağlanamadığını ve bu konuda çok ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Kilolu olan kişilere de çeşitli tavsiyelerde bulunan ünlü isim, kişilerin azimli olması halinde istediği kiloya kolay bir şekilde ulaşabileceğini, bu bakımdan başlangıç aşaması itibariyle kararlı olmasının çok önemli olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler