Ana SayfaDizilerTatar Ramazan, Galatalı Eşref Olarak Geri Dönüyor

İlgili Postlar

Tatar Ramazan, Galatalı Eşref Olarak Geri Dönüyor

Usta aktör Kadir İnanır, unutulmaz karakteri Tatar Ramazan ile efsane olmuştu. Bu kez de ünlü kabadayı “Galatalı Eşref” olarak ekranlara geri dönüyor.

Kadir İnanır, yeni sezonda yayınlanmaya başlayacak olan “Ali Ekber Cevahir” dizisinde, kabadayı Galatalı Eşref’i canlandıracak. “İzmir Çetesi” adlı dizi filmden sonra yaklaşık 6 yıldır ekranlarda görünmeyen İnanır, Eylül ayında yeniden TV ekranlarında olacak. Aldığı tüm film tekliflerini geri çeviren efsane aktör, sonunda yapımını Gold Filmin üstlendiği dizinin baş rolünü kabul etti. Galatalı Eşref, İstanbul’un namlı kabadayısı olup aynı zamanda üç çocuk sahibi bir babadır. Beklenilen dizi film konu olarak, Galatalı Eşref’in aile hayatı ve yaşadığı çevredeki maceralarını işleyecek. Kadir İnanır; Tatar Ramazan karakterini yeni rolüyle unutturmayacak olsa da bu dizinin asıl merak uyandıran yönü bir kabadayının evlatlarıyla olan ilişkisinin nasıl olacağı.

Tatar Ramazan ile İkisi Bir Arada

Çekimlerine bu ay başlanmasına karar verilen “Ali Ekber Cevahir” dizisinde, Kadir İnanır’ın rakibi; Kurtlar Vadisi dizisinin fenomenlerinden “Memati” karakteriyle tanıdığımız Gürkan Uygun olacak. Gürkan Uygun “Kehribar ve Bu Şehir Arkandan Gelecek” adlı dizileri ile geçen sene ve bu sezonda istenilen ilgiyi yeterince yakalayamamıştı.”Ali Ekber Cevahir” dizisi ile yeni sezonda, iki sert mizaçlı oyuncunun bir arada nasıl bir performans sergileyecekleri sabırsızlıkla bekleniyor.

Dizide, Gürkan Uygun’dan başka bir sürpriz isim ise “Güneşin Kızları ve Aşk Laftan Anlamaz” adlı dizi filmlerin genç ve güzel oyuncusu Hande Erçel olacak.

 

Hande Erçel kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler