Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen-Burak Özçivit çiftine uçakta tatlı sürpriz

İlgili Postlar

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çiftine uçakta tatlı sürpriz

Maldivler’de yaptıkları balayı tatilinden dönen Fahriye Evcen – Burak Özçivit çifti dönüş uçağında tatlı bir sürpriz ile karşılaştı. Havayolu firması, çiçeği burnunda çifte uçağa bindiklerinde üzerinde resimleri bulunan ve mutluluklar diledikleri bir pasta ile sürpriz yaptı. İşte detaylar…

Sonunda evlendiler

Uzun zamandır evlilikleri beklenen ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti, geçtiğimiz günlerde muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün sonrası Maldivler’de balayı yapan çift, dönüş uçağında bir sürpriz ile karşılaştı.

Balayı dönüşü tatlı sürpriz

Çiftin tercih ettiği havayolu firması, balayından dönen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftine uçakta üzerinde resimlerinin bulunduğu ve “Ömür boyu mutluluklar dileriz” yazılı not işlenen bir pasta hediye ettiler.

Fahriye sosyal medyada paylaştı

Bu tatlı sürpriz karşısında çok mutlu olan Fahriye Evcen, pastanın fotoğrafını çekip “Balayı sonrası dönüş uçağımızda bu tatlı sürprizle karşılaştık. Paylaşmadan edemedim… Türk Hava Yolları’na incelikleri ve güzel dilekleri için teşekkür ederiz…” notu ile sosyal medya hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım…

Fahriye Evcen kimdir?

Burak Özçivit kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler