Ana SayfaÜnlülerİbrahim Tatlıses'ten Hakan Balamir isyanı: "Hatırlanmak için ölmek mi gerekir"

İlgili Postlar

İbrahim Tatlıses’ten Hakan Balamir isyanı: “Hatırlanmak için ölmek mi gerekir”

Usta oyuncu Hakan Balamir’in vefat etmesi ile üzüntü yaşayan türkücü İbrahim Tatlıses isyan etti. Tatlıses, “Hatırlanmak için ölmek mi gerek” dedi. Detaylar haberimizde…

Yıllarını Türk sinemasına adamış usta sanatçı Hakan Balamir, uzun süredir mücadele ettiği KOAH hastalığı nedeni ile hayatını kaybetti. Balamir ile yakı dost olan usta türkücü İbrahim Tatlıses, Hakan Balamir’e vefasızlık yapıldığını ifade ederek isyan etti. Tatlıses, “Hatırlanmak için ölmek mi gerek” dedi.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses, Hakan Balamir’in vefatının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Hakan Balamir’e karşı vefasızlık yapıldığını ifade etti. İşte İbrahim Tatlıses’in paylaşımına eklediği yazı: “En az 10 yıldır bu değerli üstattan bahsedilmiyor. Hatırlanmak için illa ki ölmek mi lazım! ALLAH hiç kimseyi kimsesiz bırakmasın, AMİN… Şöhretken pof pof pof, hafif bir sendelenmeye gör, işte ne oluyorsa o zaman oluyor ARKADAŞ.! Bu mudur yani? Ah benim yakışıklı ağabeyim ah… ALLAH’ın rahmeti üzerine olsun… Mekanın cennet olsun Hakan Balamir..”

İşte İbrahim Tatlıses’in o paylaşımı…

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler