Ana SayfaÜnlülerMagazinde En Çok Kim Konuşuldu?

İlgili Postlar

Magazinde En Çok Kim Konuşuldu?

Haziran ayı itibariyle magazin dünyasında en çok kim konuşuldu noktasında soru işaretleri yanıtlandı. Yapılan araştırmalar sonucunda basınla paylaşılan rapora göre magazinde en çok kim konuşuldu noktasında yanıt Tarkan oldu. Özellikle 7 yıl aradan sonra yeni bir albüm çıkararak tüm sevenlerini büyük bir sevinç yaşatan Tarkan, 10 isimli albümüyle magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi oldu. Araştırmalara göre Tarkan yazılı basında 544 haberde yer aldı ve aynı zamanda sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden bir tanesi oldu.

Deniz Seki Dikkat Çekti

Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan bir diğer ismi ise Deniz Seki oldu. 2014 yılından beri cezaevinde yer alan ve geçtiğimiz günlerde cezasını çekerek tahliye olan Deniz Seki, hapishane hikayesi, yeni şarkıları ve hapisten çıktıktan sonra ilk yaptıklarıyla magazin dünyasında yer almayı başardı. Özellikle Şükür Kavuşturana adlı bir şarkıyla sevenleriyle yeniden bir araya gelen sanatçı, 373 farklı haberde yer aldı. Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan bir diğer ismi ise Mustafa Ceceli’ydi.

Eski Eşi Ve Yeni Aşkıyla Ceceli Çok Konuşuldu

Özellikle eşinden boşandıktan sonra yeni bir aşka başlayan ve bu konuda evlilik adımları atmaya başlayan Mustafa Ceceli, Haziran ayının en çok konuşulan isimlerinden birisiydi. Selin İmer ile birlikte olduğu ortaya çıktıktan sonra sadece yazılı basında değil sosyal medyanın da en çok konuştuğu kişilerin başında gelen Mustafa Ceceli, 363 haberde yer aldı ve böylece magazinde en çok kim konuşuldu listesinde 3. sırada yer almayı başardı.

Listeden Düşmeyen İsim Cem Yılmaz

Magazinde En çok kim konuşuldu sorusunun yanıtları arasında her zaman yer almayı başaran Cem Yılmaz Haziran ayında da yine listede. Özellikle yeni çektiği film Arif V 216 ile oldukça dikkat çeken Cem Yılmaz, 338 farklı haberde yer aldı. Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanan Cem Yılmaz, sosyal medyada da konuşularak haberlere konu olmayı başardı. Geçtiğimiz ayın en çok konuşulan bir diğer konusu ise Murat Boz ve Aslı Enver oldu. Özellikle ilişkilerinde zorlu bir süreçten geçen çift, bu süreç boyunca magazinde yer aldı ve 329 haberde Murat Boz ve Aslı Enver hakkında farklı detaylara yer verildi.

Ve Demet Akalın

Özellikle sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamaları ile geniş bir takipçi kitlesi bulunan Demet Akalın, her ay konuşulanlar listesinde yer alıyor. Ağustos ayı içerisinde 324 farklı haberde çıktığı belirlenen Demet Akalın, özellikle konserlerin yanı sıra sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalarla daha fazla dikkat çekiyor. Haziran ayı içerisinde Sezen Aksu da yine dillerden düşmeyen şarkısıyla konuşulmayı başarırken Sezen Aksu 309 farklı haberde yer aldı. Magazin dünyasında özellikle Haziran ayı itibariyle bu şekilde bir tablo ortaya çıkarken, Tarkan, Mustafa Ceceli ve Murat Boz’un listenin üstlerinde yer alması bekleniyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler