Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya "Hülya Avşarı’ın Toz Zerresi Kadar Değeri Yok"

İlgili Postlar

Deniz Akkaya “Hülya Avşarı’ın Toz Zerresi Kadar Değeri Yok”

Özel bir dergiye önemli açıklamalar yapan Deniz Akkaya, özellikle Hülya Avşar ile ilgili söylediği sözlerle bugünün en önemli gündem maddelerinden birisine yarattı. Dergiye yaptığı açıklamalarda oldukça samimi itiraflarda bulunan ve hayatına dair bilinmeyenleri anlatan Deniz Akkaya, iki yaşından beri kızı için hiçbir şekilde eski eşinden nafaka almadığını söyledi.

“Parayı Kumar Masalarına Yatırıyor”

Eşinin özellikle Las Vegas’taki kumar masalarında 300 bin dolar gibi yüksek ücretler karşılığında kumar oynadığını söyleyen Deniz Akkaya, tüm bunlara rağmen parası olmadığı gerekçesiyle nafaka düşürme davası açtığını ve bu nedenle de nafaka alamadığını söyledi. Kızına 2 yaşından beri tek başına hem annelik hem babalık yapmaya çalıştığını söyleyerek yaşadığı zor süreçleri anlatan eski manken, özellikle geçmişte gündemde olan haberler için Hülya Avşar tarafından yapılan bir değerlendirmeye vurgu yaptı.

özellikle Deniz Akkaya’nın eski erkek arkadaşından şiddet gördüğünde Hülya Avşar’ın kendisi için “Hak ediyorsa vurmuştur” dediğini söyleyen Deniz Akkaya, bu tip bir söylemde bulunan kişinin kendisi için toz zerresi kadar değerinin olmayacağını ifade etti. “Cahil insanları sevmiyorum” diyerek özellikle Hülya Avşar’ın söylediği sözlere tepki gösteren Deniz Akkaya, bu sözleri ile kısa süre içerisinde Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı.

Deniz Akkaya yaptığı bu açıklamayla özellikle Hülya Avşar tarafından yapılan eleştirinin kesinlikle kabul edemeyeceğini söylerken, eski manken tarafından yapılan bu açıklamalara Hülya Avşar’ın nasıl yanıt vereceği de şimdiden merak edilmeye başlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler