Ana SayfaDedikoduYusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz’dan Samimi Açıklamalar

Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert geçtiğimiz gün “Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet” programının konuğu oldu. Yusuf Çim, Serkay Tütüncü ve Ekin Mert Daymaz’dan samimi açıklamalar geldi.

‘Hayaller ve Hayatlar’ beIN CONNECT’te başladı. Sizin nasıl hayalleriniz vardı? Nasıl hayatlara kavuştunuz?
Ekin Mert Daymaz: Çok hayal kuran biri değildim. Ama her zaman basketbolcu olmak istemiştim ve olamadım maalesef. Bir şekilde kendimi oyunculuk içinde buldum ama çok mutluyum. Şimdi çocuk olsam ve ne olmak isterdin diye sorsalar “Oyunculuk” derdim.
Yusuf Çim: Beni hep mutlu edecek küçük hayallerim oldu bu hayatta. Futbol oynadım, futbolcu olma hayalleri kurdum. Ama kısmet değilmiş. Ardından bilgisayar mühendisi olurum dedim ama ondan dasıkıldım. Karşıma oyunculuk çıktı. Şu anda bu hayalin içindeyim ve çok memnunum. Daha yolun başındayım, çok emek veriyorum ve vermeye devam edeceğim. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.
Serkay Tütüncü: Uzun yıllar sörf yaptım. Ama hayalim hep yeteneğimden para kazanmaktı. O yüzden şu an hem sevdiğim işi yapıyor
hem de hayalimi yaşıyorum.

Peki, oyunculukta ne umdunuz, ne buldunuz?
Yusuf Çim: Dışarıdan çok güzel ve renkli görünen bir meslek. İçeriden de çok keyifli. Çalışma şartları iyi ama bazen çalışma saatleri yoruyor. Bizim işimiz dijitalde; bu da şans. Daha iyi hazırlanıp daha iyi hissediyorum. Sürekli yeni insanlar tanıdığım güzel bir yolculuk benim için.

Negatif tarafı yok mu?
Serkay Tütüncü: Yaptığımız işte başka bir karakterle tanışmak, onu çözümlemek keyifli. Ama insanların, ekranda gördükleri kişinin kalbinin olmadığını düşünmesi ve çok kırıcı davranması beni başlarda zorladı. “Acaba yanlış mı yapıyorum”, “Doğru mu söylüyorum” derken bu iş sayesinde kendimle barıştım.
Ekin Mert Daymaz: Ben çok çalışma disiplini olan biri değildim. Rahat hayat seviyordum. O sebeple benim için zorlukları daha da fazlaydı. Çalışma saatleri, az uyumak. Bir de sınıfta cevabı doğru bilip el kaldıramayan çocuktum ben. Bu sektöre ilk girdiğimde onun çekincesini yaşadım; sen kamera önünde teksin, kamera arkasında 50 kişi var ama zamanla, tecrübeyle hepsine alıştım.

Canlandırdığınız karakterleri kendi gözünüzden nasıl anlatırsınız?
Serkay Tütüncü: Alaz başarılı bir avukat. Kendisi hakkında konuşmayı pek sevmeyen, kendisinin birçok versiyonuyla henüz tanışmamış biri. Sevdikleri için riskler alırken başını belaya sokmaktan çekinmiyor.
Yusuf Çim: Sergen bir dergi grubunun genç ve yakışıklı patronu. İnsanların yapmacıklıklarından hazzetmiyor, etrafında gerçek ve samimi birilerini istiyor.
Ekin Mert Daymaz: Emre bir bankacı. Parayla arasını iyi tutma derdinde ama çok fazla sorumluluk almayı da
sevmiyor.

Bu karakterler dizide ilk görüşte aşkı yaşıyor. Sizler ilk görüşte aşka inanır mısınız?
Serkay Tütüncü: Var öyle bir şey.
Yusuf Çim: Aslında ilk görüşte bir çekim gücü olabilir ve o zamanla aşka dönüşebilir.
Serkay Tütüncü: Evet, aslında ilk elektrik sonrasında aşk… Aşk var mı zaten?

Hiç âşık olmadın mı?
Serkay Tütüncü: Kendime göre âşık olduğumu sandım ama belki de aşk daha başka bir şey, bilmiyorum.

Peki, siz üç erkek, aşkı nasıl anlatırsınız?
Ekin Mert Daymaz: Aşk benim için tutku… Uç noktalarda yaşarım. Bir ilişkinin aynı seviyede devam etmesi için ten uyumu da önemlidir.
Yusuf Çim: Eyvahlar olsun (gülüyor). Benimki sıradan olacak ama insanın kendini unutma hali.
Serkay Tütüncü: Kontrolü kaybettiğin bir an.

Yakışıklı adamlarsınız; partnerleriniz de hep güzel kadın oyuncular oluyor. Romantik işlerde oynuyorsunuz. Haliyle bir sürü aşk dedikodusu çıkıyor. Uzun saatler çalışmak ve âşık rolleri, beraberinde aşkı getiriyor mu?
Ekin Mert Daymaz: Ben hiç karşılaşmadım böyle bir şeyle.
Yusuf Çim: Bence olabilir… Oluyor da arkadaşlar… Herkesten çok onu görüyorsun.
Serkay Tütüncü: Ama bu zihnimizin kodlarıyla da alakalı olabilir. Birine çok fazla âşık olmayı oynadığında o kişiyi gördüğünde bunu tekrar hissediyor olabilirsin. Sonuçta hormonlarımızı kontrol edemiyor olabiliriz. Yaşanır yaşanmaz o ayrı ama hepimiz insanız, sadece oyuncu değiliz.Hadsizlik canımı sıkıyor
SERKAY TÜTÜNCÜ (31)

Hikâyen nasıl başlıyor?
İzmir Tire’de doğdum. Alaçatı’da büyüdüm. 2016’da İstanbul’a gelip oyunculuk eğitimlerine başladım. İlk projem ‘İnsanlık Suçu’ oldu ve serüvenim başladı.

Yetenekli ve yakışıklı olmanın ötesinde kendini nasıl anlatırsın?
Çalıştığım yerde huzurlu ve mutlu değilsem oradaki kariyer, popülerlik, para değersizleşiyor. Olabildiğince mutluluk arıyorum ve arayıştayım.

Mutlu olmayı başarıyor musun?
Zaman zaman kayboluyorum, kendimi bir temponun içinde buluyorum. Ama galiba sosyal çevremde ve iş arkadaşlarım arasında bunu en fazla yapmaya çalışan, konsantresi olanlardan biriyim.

Hayatta nelerle derdin var?
Hadsizlik canımı sıkıyor. İnsanların samimiyetsizliğiyle de derdim var. Önceliğim gerçeklik. Hayatımda birçok şeyde sanırım şu an gerçeklik yok, çoğu şey yüzeysel.

Sen karşındakilere ne kadar gerçek olabiliyorsun?
Sanırım eskiden çok gerçektim. Şimdi gol yememek, sonradan üzülmemek ya da yıpranmamak için bazı noktalarda politik davranmaya başladım.

Seni çileden çıkaran kırmızı çizgilerin var mı?
Hakkım yendiğinde bambaşka biri haline dönüşüp çok sinirli olabiliyorum.

Dürüstüm, beni bu yüzden severler

EKİN MERT DAYMAZ (32)

Hollanda’da doğuyorsun. Sonra nasıl ilerliyor hayatın?
Evet, Hollanda’da doğdum. 1 yaşımdayken Türkiye’ye Çatalca’ya taşınmışız. Çocukluğum basketbolla geçti. 2013’te merkeze taşındım ve oyunculukla tanıştım, hayatımın merkezi haline geldi. Mutluyum yaptığım işten.

Oyunculuk sana ne ifade ediyor?
Geçen seneye kadar çok düzenli bir hayatım yoktu açıkçası. 30 yaşına girdikten sonra bir sarsıldım. Her insanın hayatında dönüm noktaları vardır. Bu benim için 30 yaş oldu. Artık hayatım daha planlı, programlı. Herkesin geçmişte hataları vardır, önemli olan bunlardan ders çıkarmak. Bundan sonra da geçmişte yaptığım hataları daha fazla çalışarak telafi edeceğim. Ve yaptığım işte en iyi yerlere gelmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Kendini nasıl anlatırsın?
Dürüstüm, çevremdekiler beni bu yüzden severler. Eğlenceliyim. Bazen dengeli, bazen dengesiz… Bazen mantıklı, bazen mantıksız…

Nelerle derdin var?
En büyük derdim çok dengeli olmayışımdı. Plansız, programsız yaşıyordum. Son bir yılda bunun üstüne gittim. Şimdi pazardan programımı yaparım ve uygularım.

Ekin Mert Daymaz kimdir?
Kendi hayatımda rol yapamıyorum
YUSUF ÇİM (31)

Hikâyen nerede başlıyor?
Üç kardeşiz. Fatih’te doğdum. 2006’da annemi kaybettim, kanserdi. 15 yaşımdaydım, o sebeple ergenliğim zordu. Bu sebeple hastaneleri sevmem. Babaannem ve dedemlerle büyüdüm. Bir aile apartmanıydı. Aslında futbolcu olmak istiyordum. Çevremdekiler “İyi görünüyorsun” diyordu, ben de ajansa yazıldım. Para da kazanmam gerekiyordu. Modellik yapmaya başladım. Harçlığım çıkıyordu. Menajerim kanıma girdi, oyunculuğa başladım.

Yedi yıldır işin içindesin. Bu iş sana ne ifade ediyor?
Oyunculuğa ilk başladığım zamana göre daha çok çalışmam gerektiğini kavradım. Şimdi daha çok çalışıp daha çok anlıyorum. Kendimi daha sık eleştiriyorum.

Kendini nasıl anlatırsın?
Olduğum gibiyim. Kendi hayatımda rol yapamıyorum. Sempatik, çalışkan, disiplinli… Sette senaryo açmam, her zaman ezberim hazırdır. Kafamda sahneleri öncesinden çekerim. Düzensizlikten hoşlanmam. Bir uyku düzenim var, bozulsun istemem. Belki daha anda yaşamam lazım ama ben öyle yaşamıyorum.

Neler seni kızdırır?
Saygısızlık. Daha çok hoşgörü ve sevgiyle yaklaşmamız lazım.

Yusuf Çim Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler