Ana SayfaDedikoduYüsra Geyik'ten İzzet Yıldızhan'a Sert Gönderme

İlgili Postlar

Yüsra Geyik’ten İzzet Yıldızhan’a Sert Gönderme

Daha önce polis baskınında bir otel odasında escortla yakalanan ve geçtiğimiz haftalarda kadın sanatçıların sahnede nasıl giyinip, kadınların nasıl davranması gerektiği hakkında atıflarlarda bulunan İzzet Yıldızhan’a tepkiler yağmaya devam ediyor. Son olarak Yüsra Geyik’ten İzzet Yıldızhan’a sert gönderme geldi. İşte detaylar;

“Donla Mayoyla Sahneye Çıkmasınlar”

Geçtiğimiz haftalarda kadın sanatçıların sahne kıyafetleri hakkında yorum yapan İzzet Yıldızhan Hande Yener, Gülşen gibi isimleri hedef alarak, “Her sanatçının yaşam biçimi var, saygı duyarım ama şu da bilinmeli ki burası Türkiye. Herkes bu topluma göre yaşamalı. Külotla da sahneye çıkmasınlar bir zahmet. Ben demiyorum ki peçe ile çıksın. Ama sahne adabı denilen bir şey var. Ben ekranlarda böyle şeyler görmek istemiyorum. Biz nispeten de olsa örf adetlerimize dikkat ediyoruz.”

Nihat Doğan İzzet Yıldızhan’ a Fena Çaktı…

Olay Sonrası Açıklama

Olayın ardından açıklama yapan Yıldızhan, “Bir şey söyledik neler oldu. Bundan sonra konuşmayacağım. Herkes konuşuyor, ben konuşunca olay oluyor. Sonra konu alakasız yerlere geliyor” demişti.

“Sanatçı oturduğu yeri bilmeli. Valla çok tehlikeli sorular soruyorsunuz. Konu yine başka yerlere gidecek. Gerçekten herkes durduğu yeri bilmeli. Size cevap veriyorum yine sıkıntı olmaz umarım. Geçen sefer de ‘sahne adabı’ dedim. Bu kendi fikrimdi. Sonra beni bir topa tuttular. Sonra Türkiye arkamda oldu. Şimdi bakıyorum da bana sallayan şarkıcılar ve yorumcular beni haklı buldular. Çok pardon ama zaten haklı olduğumu biliyordum. Bu günleri gördüm galiba. Bu Gülşen de var ya, ha Gülşen ne diyeyim sana, böyle devam, arkandayım” yanıtını vermişti.

Yüsra Geyik’ten İzzet Yıldızhan’a Sert Gönderme

Tüm bu sözlere gönderme yapan Yüsra Geyik ise takipçisinin; “Açık giyinmek sana çok yakışıyor” yorumuna, “Cevap verip haddimi aşmak istemem. Bu konuda bilirkişi İzzet Yıldızhan diye biliyorum” şeklinde yanıt verdi.

Öte yandan ‘Arka Sokaklar’ dizisinden ayrılmasıyla ilgili de “Arka Sokaklar’ı neden bıraktın?” gibi sorular alan Yüsra Geyik, “Zeliha’nın biraz fazla üstüne gelindi” yanıtını verdi.

Yüsra Geyik kimdir?

Yüsra Geyik’in verdiği bu yanıtın ardından gözler yeniden İzzet Yıldızhan’a çevrildi. Bakalım neler olacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler