Ana SayfaDizilerYunus Emre'nin Eşiyle Aleyna'nın Annesi Kapıştı

İlgili Postlar

Yunus Emre’nin Eşiyle Aleyna’nın Annesi Kapıştı

Beria Özden’in eşi Yunus Emre’yi Aleyna konusunda uyarmasının ardından Yunus Emre’nin eşiyle Aleyna’nın annesi sosyal medyada kapıştı. İşte o mesajlar…

Türkiye’nin son dönemlerinde gündemlerinden birisi olan Yunus Emre ve eşi Beria Özden arasında yaşananlar sosyal medyada da tartışmalara neden oldu. Yunus Emre’ye “Aleyna’dan uzak dur” şekline uyarı yapan ve ardından bebeğini düşürdüğünü söyleyerek dikkat çeken Beria Özden’e Aleyna’nın annesi sessiz kalamadı.

“Kızımı Zan Altında Bırakma”

Mesajında kızının zan altında kaldığını belirten Aleyna’nın annesi, Beria Özden’in sözlerinde yalan olabileceğini ima ederek açıklamalarını kanıtlarıyla paylaşması gerektiğini söyledi. Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi Zuhal Kalaycıoğlu açıklamalarını Instagram hesabından yaptı. Açıklamasında “Kızımı zan altında bırakıp durumu Aleyna’ya bağlayan Beria, Türkiye’nin %70’ini kandıramadın. 2022 mide endoskopini değil; tarih, doktor ve hastane raporunla gebeliğini yayınla. Ha bir de gebeliğin sonlandığı dokümanları rica edelim” diyerek Beria Özden’e seslenen  Zuhal Kalaycıoğlu’nun bu sözlerine Beria Özden’den yanıt geldi.

Yunus Emre'nin Eşiyle Aleyna'nın Annesi Kapıştı
Yunus Emre’nin Eşiyle Aleyna’nın Annesi Kapıştı

Beria Özden’den Avukat Mesajı

Beria Özden’e kanıtlarıyla paylaşma çağrısı yapan Zuhal Kalaycıoğlu’nun sözlerine açıklama yapan Yunus Emre’nin eşi ise bundan sonrasında avukatının devreye gireceğini söyledi. Aleyna’nın öncesinde Survivor’da sorunlar yaşadığını ve bu durumun kendisiyle ilgili olmadığını ifade etti. “Çıkan haberlerden evli bir erkekle farklı yakıştırmalardan gurur duyulacak hiçbir tarafı yoktur. Her şey elimde kanıtlı vardır. 2022 dene olay 5 ay önce geçirdiğim mide kanaması. Eşim de söyledi rahatsızdı diye. Kullandığım ilaçlar devam ediyordu. Ben kimseyi itham etmedim neden uzak dur yazdığımı, çıkan çirkin yakıştırmalardan iftiralardan uzak tutması amacıyla dikkat et dedim. Arkadaşlığını bitir demedim. Adadaki sıkıntıları bana kimse bağlayamaz. Paylaşım yaparsam rencide ederim yeterince sıkıntı yaşadım. Günah keçisi başka birini bulun. Herkesin yakını uyardı bir ben mi battım. Sağlığım iyi değil bundan sonrasıyla avukatım ilgilenecek.” diyerek sözlerini noktalayan Beria Özden yaşadığı olaylarla ilgili bir kanıt paylaşmadı.

Sosyal medyada da ilk önce hamileyim sonrasında ise bebeğimi düşürdüm sözlerine farklı yorumların geldiği Beria Özden bu iddialara karşı bir açıklama yapmadı. Ancak sosyal medyada büyük tartışmaların yaşandığı bu konunun burada noktalanması beklenmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler