Ana SayfaDizilerAcun Açıkladı: Survivor All Star'da Ogeday Yarışmadan Ayrıldı mı?  

İlgili Postlar

Acun Açıkladı: Survivor All Star’da Ogeday Yarışmadan Ayrıldı mı?  

Survivor All Star yeni bölümüne Ogeday Girişken krizi damga vurdu. Peki, Ogeday yarışmaya devam edecek mi? İşte detaylar…

Survivor All Star, bu yıl oldukça zorlu bir yarış olarak geçiyor. Yarışmacıların psikolojik ve beden olarak yorulduğu yarışmada dün Ogeday Girişken krizi yaşandı. Survivor All Star yeni bölümün başlamasıyla birlikte ekranlara acil durum konseyi getirildi. Burada yapılan konuşmalarda Ogeday’ın adada neler yaşadığını aktaran takım arkadaşları kendilerinin engel olmaya çalıştığını ancak engel olamadıklarını söyledi.

“Çok Bunaldığını Söyledi”

Konuyla ilgili önemli açıklamalar Ogeday’ın yakın arkadaşı Yasin Obuz’dan geldi. Son zamanlarda Ogeday’ın sorunlar yaşadığını fark ettiğini söyleyen Yasin, safariye gittikleri sırada ona engel olduğunu “Eğer beni o an durdurmasaydın ben safariden atlayacaktım. Dominik sokaklarına kaçacaktım. Ben çok bunaldım, artık kaldıramıyorum. Bırakıp gidersem sakın bana küsmeyin, darılmayın” diyerek durumu açıkladı. Uzun zamandan beri adadan ayrılma planları yaptığı öğrenilen Ogeday için son aşamada Acun Ilıcalı devreye girdi.

Ilıcalı Açıkladı: Survivor All Star'da Ogeday Yarışmadan Ayrıldı mı?  
Ilıcalı Açıkladı: Survivor All Star’da Ogeday Yarışmadan Ayrıldı mı?

Acun Ilıcalı yaptığı ilk girişimde sonuçsuz kaldığını ve Ogeday’ın görüşmek dahi istemediğini söyledi. Bu sözler sonrasında yarışmacının yeniden yarışmaya dönmesi beklenmezken sürpriz bir gelişme yaşandı.

“Ben de Ne Olduğunu Anlamadım”

Açıklama yapan Acun Ilıcalı daha sonrasında saatler sonrasında Ogeday’ın haber gönderdiğini ve dönmek istediğini belirttiğini ifade etti. Bu açıklamanın ardından ekranlara gelen sahnelerde ise Ogeday adaya geri döndü. Yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulunan Ogeday, psikolojik bir durum yaşadığını ifade ederek “Projenin hayata devam etmesinden ziyade benim sağlığım için benimle konuştular. Bu duygu bana çok geçti. Onlara teşekkür ediyorum.” dedi ve yarışmaya kaldığı yerden devam etti.

Bazı yarışmacılar ise sosyal medyada bir yarışmacının yaşadığı anlık durumun bu kadar abartılı bir şekilde ekranlara aktarılmasına tepki gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler