Ana SayfaDizilerYunus Emre Milyonların Gözü Önünde Acı Haberi Böyle Aldı

İlgili Postlar

Yunus Emre Milyonların Gözü Önünde Acı Haberi Böyle Aldı

Bir önceki iletişim oyununda baba olacağını öğrenen Yunus Emre, eşinin bebeğini düşürdüğü haberini alınca göz yaşlarına boğuldu…

Türkiye’nin ana gündemlerinden birisi olan Survivor All Star’da olumsuz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ogeday’ın yarışmadan ayrılmak istemesiyle ekranlara gelen yeni bölümde, Yunus Emre’nin eşiyle yaptığı görüşme izleyenlerin yüreklerini burktu.

İletişim Ödülüyle Haberi Almıştı

Geçtiğimiz hafta oynanan iletişim ödülünü kazanan Kırmızı Takım’da en dikkat çeken gelişme Yunus Emre’nin görüşmesiyle yaşanmıştı. Instagram canlı yayınında eşinin hamile olduğunu söylemesi, yarışmacının büyük sevinç yaşamasını sağlamıştı. Yarışmada da mutlu halleriyle görülen Yunus Emre baba olma heyecanını yaşıyordu.

Ancak geçtiğimiz günlerde eşi Beria Özden yaşanan kötü olayı sosyal medyadan duyurmuştu. Bu haberde Yunus Emre’nin durumdan haberi olmadığı da ortaya çıkarken dün akşamki bölümde Yunus Emre’nin eşiyle görüşme yaparak durumdan haberdar olduğu görüntüler ekranlara taşındı.

Yunus Emre Milyonların Gözü Önünde Acı Haberi Böyle Aldı
Yunus Emre Milyonların Gözü Önünde Acı Haberi Böyle Aldı

“İçimde Kötü Bir His Vardı”

Eşiyle telefonda görüşme yapan Yunus Emre, yaşanan kötü olayı öğrendi. Beria Özden eşine “Her şey Allah’tan olmadı” diyerek acı haberi paylaşırken Yunus Emre’de içinde kötü bir his olduğunu ancak kimseye bunu anlatamadığını ifade etti. Yunus Emre telefon görüşmesini sonlandırırken gözyaşlarına boğuldu. Acı haberi kısa süre içerisinde arkadaşları da alırken yarışmacının üzgün hali, zorlu Survivor şartlarında dikkatlerden kaçmadı.

Görüşme sırasında dikkat çeken detaylardan birisi de eşinin Aleyna konusunu yeniden açması oldu. Aleyna ile çok farklı haberlerin ortaya çıktığını belirten Beria Özden, daha önce Instagram’da yazdığı “Aleyna’dan uzak dur” sözünün gerekçelerini söyledi. Beria Özden adada aşk yaşadıklarına dair haberlerin çıktığını ve bunlara karşı önlem alınması adına uyarıyı yaptığını ifade etti. Yunus Emre ise eşini sevdiğini ve bu tür haberlere takılmaması gerektiğini ifade etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler