Ana SayfaDizilerYunus Emre'nin Duyunca Yıkılacağı Haberi Eşi Paylaştı

İlgili Postlar

Yunus Emre’nin Duyunca Yıkılacağı Haberi Eşi Paylaştı

Survivor All Star’da baba olacağını duyan Yunus Emre’nin eşi, yaşanan üzücü gelişmeleri sosyal medyadan duyurdu. Yunus Emre ise bu gelişmeden henüz haberdar değil.

Survivor All Star’da geçtiğimiz günlerde iletişim oyunu oynanmıştı. Oyunu kırmızı takım kazanırken Instagram’da canlı yayın yapan Yunus Emre, eşinden sürpriz haberi almış ve baba alacağını öğrenmişti. Duyduğu sözler sonrasında büyük sevinç yaşayan Yunus Emre, baba olacağının sevinçlerini adada arkadaşlarıyla paylaşmıştı. Ancak son dakika gelişmesi, büyük üzüntü yarattı. Beria Özden sosyal medyadan yaptığı yeni açıklamada hamilelik sürecinin sonlandırıldığını duyurdu.

Beria Özden’den Üzücü Haber: Gebeliğim Sonlandı

Dün akşam baba olacağını öğrenen Yunus Emre’nin babalık sevinci kısa sürecek. Beria Özden sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada yaşadığı zorlu süreç nedeniyle düzenli ilaç kullandığını ve stres ve buna bağlı yaşanan sağlık sorunlarından dolayı gebeliğinin sonlandırılmak zorunda kaldığını ifade etti. Bebeği düşürdüğünü söyleyen Beria Özden’in bu mesajı sosyal medyada dikkat çekerken herkeste büyük üzüntü yarattı.

Yunus Emre'nin Duyunca Yıkılacağı Haberi Eşi Paylaştı
Yunus Emre’nin Duyunca Yıkılacağı Haberi Eşi Paylaştı

“Sosyal medya ortamı, gerilimi dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesici kullanıyordum. Sağlık sıkıntılarım vardı zaten mide koruyucu vb. ilaçlar da ara ara kullanıyordum. Bu durum gebeliği etkiledi. 1 haftadır fazla ağrılarım vb. sorunlarım dolayısıyla gebelik sonlanmıştır. Bunu eşime kendim söylemek isterdim geç öğrendiğim için kendim dikkat edemedim çok üzgünüm. Kötü düşünenlerin umarım başına gelmez.” diyerek büyük üzüntü yaşadığını aktaran Beria Özden kendine bu süreçte dikkat edemediğini de özeleştiri olarak ifade etti.

Eşiyle görüşerek müjdeyi paylaşan Beria Özden’in bu mesajı sonrasında Yunus Emre’nin durumdan henüz haberdar olmadığı ancak prodüksiyon ile yapılacak görüşmeler sonrasında konuyla ilgili karar verileceği öğrenildi. Survivor All Star’da zorlu bir dönem yaşayan yarışmacının bu haber sonrasında nasıl tepki vereceği, adadaki yaşantısına devam edip etmeyeceği merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler