Ana SayfaDizilerGizem Memiç Survivor’dan Ayrılacak Mı?

İlgili Postlar

Gizem Memiç Survivor’dan Ayrılacak Mı?

Survivor All Star’da sakatlık yaşayan isimlerden birisi de Gizem Memiç oldu. Gizem Memiç Survivor’dan ayrılacak mı, diskalifiye mi edilecek?

Survivor All Star bu sezon oldukça zorlu geçiyor. Yarışmaların zorluğu kadar yarışma dışındaki olaylarla da  gündeme gelen Survivor All Star’ın son bölümünde Gizem Memiç kaza geçirdi. Parkurda yarışırken bir anda yere düşen Gizem Memiç adım atarken sakatlık geçirdi. Bacağının pozisyonu çok kötü görünen yarışmacının büyük bir acı yaşadığı görülürken duruma doktorlar müdahale etti ve ardından Gizem Memiç hastaneye sevk edildi.

Acun Ilıcalı’dan Gizem Memiç Açıklaması

Gizem Memiç’in yaşadığı rahatsızlık hakkında hiçbir detay bilinmezken konuyla ilgili Acun Ilıcalı açıklama yaptı. Acun Ilıcalı yaptığı açıklamasında Gizem’in ciddi bir sakatlık geçirdiğini ve şu andaki durumunun tehlike içerdiğini söyledi. Doktorların takibinde olan yarışmacı için İstanbul’dan da tıbbi yardımın alınacağını ifade eden Acun Ilıcalı, gelişmelerin aktarılacağını ancak bundan sonraki süreçte tüm yarışmacıların parkurlarda daha dikkatli olması gerektiği belirtilmişti. Yarışmanın ilk gününden itibaren pek çok isim ciddi sakatlıklar geçirirken Turabi gibi iddialı isimler yarışmadan ayrılmak durumunda kalmıştı. Survivor Nihat dahi yarışmaya katıldığı ilk günlerde parkurda sakatlanarak yarışmaya veda etmişti.

Survivor Gizem Memiç Survivor’dan Ayrılacak mı?
Survivor Gizem Memiç Survivor’dan Ayrılacak mı?

“Tehlikeli Bir Durum”

Acun Ilıcalı yarışmacılara yaptığı bu uyarılar sonrasında  “Gizem’in ciddi bir sakatlanması oldu. Gizem’in şu andaki durumu ciddi bir tehlike hissettiriyor. Gerçekten hiç unutmadığım bir cümlesi, Survivor’ı en çok kalmayı isteyen benim demişti. Daha belirli bir şey yok ama çok tehlikeli bir durum gözüküyor. Dizdeki durum kötü. Geçmiş olsun diyoruz kendisine. Gelişmeleri söyleyeceğiz tabii ama parkurlarda kendinizi riske etmemeniz gerekiyor. MR’ı çekilecek İstanbul için görüşmeler olacak ondan sonra karar verilecek.” diyerek sözlerini noktaladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler