Ana SayfaDizilerYunus Emre ve Ardahan Neden Kavga Etti?

İlgili Postlar

Yunus Emre ve Ardahan Neden Kavga Etti?

85’inci bölüm tanıtımı yayımlanan “Survivor 2020 Ünlüler Gönüllüler” yarışmasında heyecan bir kez daha dorukta olacak gibi duruyor. İkinci dokunulmazlık oyununun gösterildiği fragmanda Ardahan ve Yunus Emre arasında yaşanan tartışma damga vurdu. Yunus Emre ve Ardahan neden kavga etti?

Adadaki Gerilim Artıyor

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta Survivor yarışmasında Gönüllüler ve Ünlüler takımlarının adaları birleşmişti. Ünllüler adasının daha büyük olması nedeniyle Gönüllüler takımı, Ünlüler adasına yerleşmiş Yunus Emre’nin eski takımı için girebilecekleri alanları sınırlarla belirlemesi ise ortamı germişti. Daha öncede üslubundaki yanlış tutum nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından inkaz edilen Yunus Emre son dönemlerde Ardahan’la daha fazla gerginlik yaşıyor.

Haftanın İlk Dokunmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’da bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 10’a 5’lik skorla bir skorlar Gönüllüler takımı kazandı. Survivor’da eleme potasına isim çıkaracak ilk takım olan Ünlüler takımı haftanın ilk eleme adayını belirlemek için oylama yaptı. Yapılan oylamada eleme potasına giren ilk yarışmacı Yunus Emre oldu.

Bayram Haftasında Eleme Nasıl Olacak?

Geçtiğimiz gün Bayram haftasında elemenin nasıl olacağını açıklayan Acun Ilıcalı bu hafta oynanacak iki dokunulmazlık oyunu sonrasında takımların potaya iki eleme adayı çıkaracağını ve gelecek hafta ise yine iki dokunulmazlık oyunu ile yine 2 tane eleme adayı belirleneceğini ve bu adaylara yapılacak oylama sonrasında elenen kişi belli olacağını anlattı. Buna ek olarak bir takımın 3 yarışmacıya düşmesi halinde bireysel oyunların başlayacağını da açıklayan Ilıcalı “Bir süre sonra elemelerde hızlanma olacak. Bundan sonra sizin kritik noktanız çeyrek final olacak. Çeyrek finalde yarışmacılar bireysel olarak mücadele edecek. 4 finalisti bulmak için hızlı bir şekilde elemeler yapılacak. Ancak çeyrek finalden önce bir takım sayı olarak 3’e düşerse oyunun şekli değişecek. Haftalık takımlar artık takım olarak yarışacak. İki takım kaptanı haftalık takımlar oluşturacak ve ödül oyununda yarışacaksınız” dedi.

Acun Ilıcalı Kimdir?

Yunus Emre ve Ardahan Neden Kavga Etti?

Her yarışın büyük bir heyecan ve adrenalin patlamasına neden olduğu Survivor 2020’de yarış esnasında zaman zaman ipler gerilebiliyor. Yarışma baskısı geçtiğimiz gün Yunus Emre ve Ardahan arasında bir tartışmaya neden oldu. Yunus Emre’nin “Ağzını açma, yumruğumu ağzına sokarım” sözleri gönüllüler takımınından tepki aldı. Bu sözün arkasından Ardahan’a da sataşan Yunus Emre “Benim de size vurasım geliyor ama…” sözleri kavganın fitilini ateşlemiş oldu. Yarış esnasında kafa kafaya gelen Ardahan ve Yunus Emre’yi yapım ekibinin müdahalesiyle ayrılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler