Ana SayfaDedikoduYönetmen Mustafa Kemal Uzun'u Öldüren Figüran, Detayları Anlattı!

İlgili Postlar

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u Öldüren Figüran, Detayları Anlattı!

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u Şile’deki evinde öldüren figüran Okan Akti, “Yatağa geldi, yakınlaştık. Midem bulanınca banyoya gittim. Peşimden geldi. Ben de öldürdüm” şeklinde ifade verince herkes şok oldu. Cinayeti işleyen zanlı tüm detayları anlattı.

Mustafa Kemal Uzun Kimdir?

Yönetmen Mustafa Kemal Uzun’u Öldüren Figüran, Detayları Anlattı!

Kanatsız Kuşlar’ın Yönetmeni Mustafa Kemal Uzun Beyzbol Sopasıyla Öldürüldü

Mustafa Kemal Uzun’un Şile’deki evinde ölü bulunması tüm herkesi şok etmişti. Kemal Uzun’un dizisinde oynayan figüran tarafından öldürülmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. İddianame de ise cinayet öncesi ve sonrasında yaşananlar ayrıntılı olarak yer aldı. Okan Akti’nin anlattıkları herkesin kanını donduracak cinstendi.

İkili birlikte bir mekana gittiler ve orada alkol aldılar. Daha sonra ise evin yolunu tutan Mustafa Kemal Uzun ve Okan Akti, evde de alkol almaya devam ettiler. Akti’nin iddiasına göre Uzun kendisine doğru yaklaşıp öptü. Kendisi bunun üzerine geri çekildi. Alkolden dolayı kötü hissettiğin söyleyerek yatak odasına gitti ve yattı. Bu sırada yönetmen Uzun da geldi ve aralarında bir yakınlaşma oldu. Akti, midesinin bulandığını söyleyerek Uzun’u durdurdu. Daha sonra da banyoya geçti.

Akti, kapının arkasındaki beyzbol sopasını sağ eline; sol eline de ekmek bıçağını aldı. Uzun’un yanına gitti. Sırtüstü yatakta uzanan yönetmen Uzun’un göğüs kısmına bıçağı sapladı. Diğer elindeki beyzbol sopasıyla da Uzun’un yüzüne defalarca vurarak ‘canavarca hisle’ öldürdü. Daha sonra odadan çıkarak kapıyı kilitledi. Uzun’un cüzdanını, saatini ve arabasının anahtarlarını alarak evden çıktı. Bunları anlatan Okan Akti, daha sonra teslim olduğunu açıkladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler