Ana SayfaDedikoduYonca Evcimik'ten Gençlik Açıklaması

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’ten Gençlik Açıklaması

90’lı yıllarda pop müziğe damga vuran sanatçılardan Yonca Evcimik, Dreamtürk TV’de yayınlanan “Gülay Kamaz’la Hayata Dair” programına konuk oldu. Yonca Evcimik’ten gençlik açıklaması geldi. İşte o açıklamalar;

Yonca Evcimik Şarkısına Tepki

Yonca Evcimik, ‘Ayıp şeyler’ adlı şarkısında kullandığı ifadeler ve performansıyla sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Ünlü şarkıcı Yonca Evcimik’in, toplumsal konuları ele aldığı ‘Ayıp şeyler’ adlı şarkısındaki performası tepki topladı. Rap söylemeye çalışan Evcimik’in, şarkısında kullandığı sözler de sosyal medya kullancıları tarafından eleştirildi. Pek çok kişi, Evcimik’in şarkısının ‘cinsiyetçi’ olduğunu savunarak tepki gösterdi.

Yonca Evcimik’ten Aleyna Tilki hakkında bomba iddia!

Yonca Evcimik’ten Gençlik Açıklaması

Ünlü sanatçı Yonca Evcimik, 90’lı yıllara damga vuran isimlerden! Fit görüntüsü ile dikkat çeken Yonca Evcimik, her yaptığı ile gündem olmayı başarıyor. DreamTürk TV’de bir programa konuk olan ünlü sanatçı, güzelliği ile ilgili sorulan soruya samimi bir şekilde cevap verdi. Yonca Evcimik, “Güzelliğimi genetiğe borçluyum” ifadelerini kullandı.

Yonca Evcimik kimdir?

“Türkiye’de İlk Botoks Yaptıranlardanım”

Ayrıca ünlü sanatçı, Türkiye’de ilk botoks yaptıran kişilerden biri olduğunu da dile getirdi. 90’lı yıllara damga vuran ünlü şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, özellikle Çılgın Bediş dizisiyle hafızalara kazınmıştı. Şimdilerde ekranlardan uzak olan başarılı isim, sevenleriyle sahnede bir araya geliyor. Sosyal medya hesabını da aktif kullanan Yonca Evcimik, yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak spor salonundan yaptığı paylaşımla gündem olan Evcimik, ilerleyen yaşına rağmen formunu koruduğunu gözler önüne serdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler