Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik'den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!...

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!…

Türk pop müziğin usta sanatçılarından Yonca Evcimik, yıllar sonra bomba itiraflarda bulundu. Sanat kariyeri süresince ahlâksız teklifler aldığını itiraf eden ünlü isim, “Teklifleri kabul etmediğim için beni engellemeye çalıştılar.” İşte Yonca Evcimik itirafları…

Yonca Evcimik’in Yeni Paylaşımı Duygulandırdı

Yonca Evcimik’den Yıllar Sonra Gelen İtiraf!…

Müzik dünyasında 90 ’lı yıllara damgasını vuran şarkıcılarımızdan Yonca Evcimik, başarılı YouTube programı “Haber Bahane” nin konuğuydu. Sunucu Gökay Kalaycıoğlu ’nun yönelttiği tüm sorulara samimiyetiyle cevap veren ünlü sanatçı, önemli itiraflarda da bulunarak sanat kariyeri boyunca bi çok ahlâksız teklifler kendisine edildiğini ve  hiçbirini kabul etmediğini belirterek şunları söyledi;

“Kimseye Taviz Vermedim”

“Bu noktalara gelmem kolay olmadı. Kimseye taviz vermedim. Kimse ‘Şunda ben yardım ettim, destek oldum’ diyemez. İnsanların bana bu tür teklifleri de oldu ama ben kabul etmedim. Her şeyi kendim yapmak istedim….

“Miden Kaldırırsa Kolay Yoldan Daha Hızlı İlerlersin…”

….Ahlâksız teklifler aldım. Ben ailemden ve duruşumdan asla ödün vermedim, vermem de. O yüzden bu kadar rahatım. Teklifleri kabul etmediğim için engellemeye çalıştılar. Meyve veren ağaç taşlanır sonuçta. Bunlar dünyada da oluyor, her sektörde var. Miden kaldırırsa kolay yoldan daha hızlı ilerlersin. Benim böyle bir düşüncem olmadı.”

Yonca Evcimik: Biz Boşanırken Bile Çok Aşıktık

“Bir Dönem Ben Neysem, Aleyna Tilki de Şimdi O”

Usta sanatçı, şimdiki yeni neslin başarılı isimlerinden Aleyna Tilki ’yi de kendisine benzeterek şunları ekledi; “Aleyna Tilki’nin tavrını ve dış görünüşünü yıllar önceki bana benzetiyorum. Bir dönem ben neysem, Aleyna Tilki de şimdi o. Rol model olmak beni asla rahatsız etmiyor.”

Yonca Evcimik Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler