Ana SayfaDedikoduYonca Evcimik'in Yeni Paylaşımı Duygulandırdı

İlgili Postlar

Yonca Evcimik’in Yeni Paylaşımı Duygulandırdı

Pop müziğe damga vuran sanatçılardan Yonca Evcimik, önceki günlerde Romatoloji hastası çocuklarla İstanbul’da yer alan bir AVM’de bir araya geldi. Çocuklarla NBA sergisinde buluşan ünlü isim, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen minik hayranı Özge ile konuştu. Daha önce de Özge ile fotoğraf çektirdiği ortaya çıkan şarkıcı, duygusal anlar yaşadı. Yonva Evcimik’in yeni paylaşımı duygulandırıd. İşte o kare;

Harun Özakıncı Hakkında Konuştu

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yüksek Bale Bölümü’nden mezun olan, 1991 yılında ilk albümü ‘Abone’ ile şarkıcılık kariyerine adım atan Yonca Evcimik, 1994’te dünyaevine girip, 1997’de boşandığı Harun Özakıncı’ya dair konuştu.

“Seve Seve Ayrıldık”

Ünlü şarkıcı, “Biz ayrılırken bile çok aşıktık, birbirimizi seviyorduk. Aynı evin içinde yaşamamızda da bir sıkıntı yoktu. Ama insanların hayattan beklentileri… Herkesin bir hayali var. Benim bütün hayallerim ve beklentilerim istediğim gibi oldu ama karşı tarafın istediği gibi olmayınca psikolojisi bozuldu. Onun mutsuzluğu bana yansıdı. Baktık ki birbirimizi zedeliyoruz, seve seve ayrıldık” demişti.

Ramotoloji Hastası Çocuklar İçin Bir Araya Geldiler

Tüm bunların ardından Popüler Müzik Sanatı Vakfı (POPSAV) Başkanı Metin Özülkü ve POPSAV üyeleri Yonca Evcimik, Gökhan Türkmen, Güliz Ayla ve Teknik Direktör Tuncay Şanlı; Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gören Romatoloji hastası çocukları Ataşehir Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi’nde yer alan Hupalupa’daki NBA deneyim sergisinde ağırladı.

Sergide dünyaca ünlü basketbolcuların özel eşyalarını gören, şampiyonluk kupası ile hatıra fotoğrafı çektiren ve basketbol deneyim alanlarında smaç basan çocuklar, heyecanlarını gizleyemedi.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Romatoloji Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Özgür Kasapçopur, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Romatoloji hastası Özge, Larry O’Brien şampiyonluk kupası ve Yonca Evcimik ile fotoğraf çektirmek istedi. Bu arada Evcimik, Özge’nin babasının cep telefonundan 3 yıl önce yine Özge ile çektirdiği fotoğrafı görünce duygulandı.

Özge’nin, “3 yıl önce yine birlikteydik, o fotoğrafımızı babamın telefonunda saklıyor ve sizi çok seviyorum” sözleri üzerine Evcimik; “Beni duygulandırma, sen iste, biz her zaman fotoğraf çektirelim” dedi.

Ardından ikili, sergi alanında bol bol fotoğraf çektirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler