Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya'dan Oyunculuk Açıklaması

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya’dan Oyunculuk Açıklaması

Şimdilerde Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle takip edilen ‘O Kız’ dizisinde Kadir rolünü canlandıran Erkan Petekkaya, geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katıldı. Dizideki başarılı performansıyla adından söz ettiren ünlü isim, gazetecilerle bir araya gelerek Kadir rolüne ve mesleğine dair soruları yanıtladı. Erkan Petekkaya’dan oyunculuk açıklaması geldi. İşte ünlü oyucunun o açıklamaları;

“Teker Teker Çok Teşekkür Ederim”

Erkan Petekkaya, şu sıralar ‘O Kız’ dizisiyle evlerimize konuk oluyor. Yapımda başrolü Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu ve Dilin Döğer’le paylaşan oyuncu, doğum kazası yüzünden zihni beş yaşında kalmış Kadir’i canlandırıyor.

Petekkaya, rolüne adapte olabilmek için bu tarz rahatsızlıkları yaşayan hastalar ve hasta yakınları ile bir araya gelerek gözlem yapmıştı. Petekkaya yaşadığı deneyim ile ilgili; “Öncelikle konunun uzman doktorlarıyla görüştüm. Bu tarz zihinsel rahatsızlıklar ile ilgili bilgiler edindikten sonra birkaç arkadaşımın derslerine katıldım, sohbetler ettim. Anlamaya, yakınlarını hissetmeye çalıştım. Kadir sayesinde melekler ile tanışma imkânım oldu. Buradan hepsine teker teker çok teşekkür ederim” demişti.

“Haftacalarca Uyumadım”

Kadir’e ‘evet’ demeden önce oldukça zorlandığını dile getiren Erkan Petekkaya, “Biraz zor oldu, çok zor bir rol çünkü. İlk başladığım günden baya bir düşündüm, ‘Oynasam mı? Oynamasam mı?’ diye. Ama sonunda mesleki olarak bana katacaklarına inandığım için bu riski göze aldım. Büyük bir riskti aslında. Zannediyorum ki fena olmadı. Daha da iyi olacak. Çok farklı, çok zor bir karakter. Kadir için bir sürü şey çalıştım. Araştırma yaptım, günlerce, haftalarca uyumadım. Ama doğru bir yolu yakaladığıma inanıyorum” demişti.

“Ne Düğümler Ne Çözümler Var”

‘O Kız’ın hikayesinin aslında yeni başladığına değinen usta oyuncu şöyle konuşmuştu:

Hikaye ile ilgili çok bir şey söyleyemem ama daha çok başındayız diyebilirim. Daha çok genişleyecek, çok açılacak hikayemiz. Ne düğümler, ne çözülmeler var.

“Çok Hassa Bir Rol”

Tüm bunların ardından 52 yaşındaki Erkan Petekkaya, 2022 Başarı ve Kariyer Ödül Törenine katıldı. İş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi. gala gecesinin sunuculuğunu Demet Şener ve Murat Serezli yaptı.

Tören öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelen başaralı oyuncu, “İşimi seviyorum, her oynadığım rol benim çocuğum gibi. ‘O Kız’da çok zor bir rolü oynuyorum aslında. En zoru diyebilirim, çünkü çok hassas bir rol. Bizim mesleğimizin ‘ben oldum’ diye bir şeyi yok. Allah izin verirse neler yaparım ve yapabilirim… Bir çok farklı rolü oynayabileceğimi düşünüyorum” dedi.

Erkan Petekkaya Kimdir?

Erkan Petekkaya’dan Oyunculuk Açıklaması

Yılın En İyi Erkek Oyuncu ödülünü alan Petekkaya, seneler öncesinde ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde dizisinde oynadığı Ali Kaptan rolü ile ilgili de konuşarak; “O da çok zor bir karakterdi. Farklı bir karakterdi. En zor olduğunu düşündüğüm bir karakterlerden biriydi” ifadelerini kullandı.

Yeni bir proje hazırlığında olan ünlü isim, “Purya diye bir dostum var, onunla bir işe başlayacağım gibi gözüküyor. Hollywood’dan misafirlerimiz gelecek galiba ama ben söylemek istemiyorum. Purya açıklasın onu. Oscar’lı birileri gelecek sanırım” diye konuşarak müjdeyi de verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler