Ana SayfaDedikoduErkan Petekkaya gönülleri kazanacak bir harekette bulundu!

İlgili Postlar

Erkan Petekkaya gönülleri kazanacak bir harekette bulundu!

Türkiye’nin sevilen oyuncularından birisi olan Erkan Petekkaya son zamanlarda “O Kız” dizisindeki rolü ile çok sevildi. Ünlü oyuncu öyle bir şey yaptı ki tüm herkesin beğenisini toplamayı başardı. Geçtiğimiz gün Beşiktaş’ın kadın taraftar grubu Çarşı Kadın’a sürpriz bir ziyaret yaparak, köy okullarına gönderilmek üzere hazırlanan kolileri kendi elleri ile hazırladı.

Erkan Petekkaya Kimdir?

erkan petekkaya çarşı kadın
erkan petakkaya çarşı kadın

Kolileri hazırlamak için yardımlarını esirgemeyen Petekkaya, “Ne zaman istenirse eğitim için emrinize amadeyim” şeklinde konuştu. Biliyorsunuz ki oyunculuğu ile oldukça sevilen ve “O Kız” dizisindeki oyunculuğu ile muhteşem bir performans sergileyen Petekkaya, bu sefer de eğitim için seferber olarak gönülleri fethetti.

erkan petekkaya
erkan petekkaya

Eğitim için seferber oldu

Beşiktaş’ın kadın grubu Çarşı Kadın’ın Akatlar’daki deposuna sürpriz ziyaret gerçekleştiren Erkan Petekkaya, köy okullarına destek olmak için gönderilen destek kolilerine yardımcı oldu.  Ünlü oyuncu “Büyük şehirlerdeki imkanlara sahip olmayan birçok okul var. Eğitim olmadan hiçbir şey olmaz. Hepimizin taşın altına elini koyması şart” dedi.  Bununla birlikte ünlü oyuncu iki okulun tadilatını üstelenerek, “Ne zaman istenirse eğitim için emrinize amadeyim” diyerek gönülleri kazanmayı başardı.

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler