Ana SayfaÜnlülerYonca Evcimik Yılları Kasup Kavuruyor!

İlgili Postlar

Yonca Evcimik Yılları Kasup Kavuruyor!

Korona virüs salgını dolayısla karantina günlerini kendini evine haps eden usta şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, yeteneğini gösterdiği dans ile tüm kurtlarını dökmüştü. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yonca Evcimik’de bu karantina günlerini kendi evinde zaman geçiriyor. 56 yaşında olan Güzel sanatçı Yonca Evcimik, Popsav’ın düzenlediği geliri sahne emekçilerine gidecek online müzik festivalinin son gününe göbek dansı ile katılmıştı. 56 yaşındaki Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Yonca Evcimik’ten Aleyna Tilki hakkında bomba iddia!

Yonca Evcimik Yılları Kasup Kavuruyor!

56 yaşındaki Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı. 2016 yılında bir dergi için verdiği havuz başı pozlarını takipçileriyle paylaşan Yonca Evcimik, kusursuz fiziğiyle mankenlere taş çıkarttı. Yonca Evcimik’in bir takipçisi bu karelere “Hangi birinize bakayım, şaşırdım” yorumunu yaptı. Şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı, geçtiğimiz yıl da karın gerdirme operasyonu yaptırmıştı. Evcimik, gençlik sırrını 10 maddede özetledi:

  •  Hergün 10 bin adım atıyor ve yazları bir saat yüzüyorum.

  • Yemekte ipin ucunu kaçırırsam ertesi gün az yiyorum.

  • Bol bol su içiyorum.

  • Negatif insanlardan kaçıyorum, yoksa ömrümü yerler.

  • Keyifli ortamlarda bulunuyorum.

  • Arada Bodrum’dakiş ‘Yoncimik Cumhuriyeti’ dediğim evime kaçıyorum.

  • Güzellik adına kozmetik ve tekonlojik gelişmeleri takipteyim.

  • Uykuma önem veriyorum.

  • Makyaj yapmıyorum.

  •  İki şansım var: Bizde gençlik genetik ve minyonuz.

Yonca Evcimik Yılları Kasup Kavuruyor!

Korona virüs salgını dolayısla karantina günlerini kendini evine haps eden usta şarkıcı ve oyuncu Yonca Evcimik, yeteneğini gösterdiği dans ile tüm kurtlarını dökmüştü. Ünlü oyuncu ve şarkıcı Yonca Evcimik’de bu karantina günlerini kendi evinde zaman geçiriyor. 56 yaşında olan Güzel sanatçı Yonca Evcimik, Popsav’ın düzenlediği geliri sahne emekçilerine gidecek online müzik festivalinin  son gününe göbek dansı ile katılmıştı. 56 yaşındaki Yonca Evcimik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı. Yonca Evcimik, kusursuz fiziğiyle mankenlere taş çıkarttı. Yonca Evcimik’in bir takipçisi bu karelere “Hangi birinize bakayım, şaşırdım” yorumunu yaptı. Şarkılarıyla 90’lı yıllara damga vuran şarkıcı, geçtiğimiz yıl da karın gerdirme operasyonu yaptırmıştı. Evcimik, gençlik sırrını 10 maddede özetlemesiyle bütün takipçilerinin ilgisini çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler