Ana SayfaÜnlülerIvana Sert Sezonu Açtı!

İlgili Postlar

Ivana Sert Sezonu Açtı!

Ünlü sunucu ve moda tasarımcısı güzel stilist Ivana Sert geçtiğimiz aylarda Tarhan Telli ile ilişkilerini bitiren ıvana Sert geçtiğimiz aylarda Ortaköy de bir mekandan sabah saatlerinde bir erkek ile el ele görüntülenmişti. Pandemi nedeniyle aylardır evde olan Ivana Sert, havaların ısınması ve normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte tatil sezonunu açtı.

İvana Sert’ten yüz operasyonu!

Tatil Pozu!

Pandemi nedeniyle aylardır evde olan Ivana Sert, havaların ısınması ve normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte tatil sezonunu açtı.  Sosyal medya hesabını aktif kullanan modacı Ivana Sert, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evinde izole olan Sert, normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte tatile gitti. 40 yaşındaki modacı, sıcak havaları Bozcaada’da değerlendiriyor. Önceki gün Instagram hesabından paylaşım yapan Sert, bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Bol bol denize girip güneşlenen Ivana Sert adeta karantina günlerinin acısını çıkarıyor. Muhabirleri görünce şok olan Ivana Sert  kaçmaya çalışırken sevgilisinin boynuna sarılarak, “Gel aşkım, nereye gidiyorsun?” demesi ise ilişkinin kanıtanması olayları iyice gündeme getirmişti. İlişkilerinin anlaşılması dikkat çeken ikilinin görüntüleri akıllardan çıkmayan sorulara neden oldu. Şaşkınlığını korumaya çalışan Ivana Sert’in kucağındaki güller dikkat çekerken, yeni erkek arkadaşının ise hamburger ve lahmacun salonu olduğu öğrenilmişti.

Ivana Sert Sezonu Açtı!

Ivana Sert Çapkınlık Turunda!

Ivana Sert Sezonu Açtı!

Ünlü sunucu ve moda tasarımcısı güzel stilist Ivana Sert geçtiğimiz aylarda Tarhan Telli ile ilişkilerini bitiren ıvana Sert geçtiğimiz aylarda Ortaköy de bir mekandan sabah saatlerinde bir erkek ile el ele görüntülenmişti. Pandemi nedeniyle aylardır evde olan Ivana Sert, havaların ısınması ve normalleşme sürecine girilmesi ile birlikte tatil sezonunu açtı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan modacı Ivana Sert, paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir evinde izole olan Sert, normalleşme sürecine geçilmesi ile birlikte tatile gitti. 40 yaşındaki modacı, sıcak havaları Bozcaada’da değerlendiriyor. Önceki gün Instagram hesabından paylaşım yapan Sert, bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Bol bol denize girip güneşlenen Ivana Sert adeta karantina günlerinin acısını çıkarıyor.

Ivana Sert Sezonu Açtı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler