Ana SayfaÜnlülerYolanthe Cabau Türkiye’nin Yengesi Olmaya Alıştı

İlgili Postlar

Yolanthe Cabau Türkiye’nin Yengesi Olmaya Alıştı

Wesley Sneijder’in Galatasaray’a transferi ile Türkiye’de en çok konuşulan isimlerden olan Yolanthe Cabau, özel bir röportajında samimi açıklamalar yaptı.

Galatasaray’ın başarılı oyuncusu Wesley Sneijder, sahalarda olduğu kadar saha dışında da konuşuluyor. Özellikle transfer dönemi sonrasında eşi Yolanthe Cabau Türkiye’de daha çok tanınırken, kısa sürede yenge olarak anılmaya başlandı. Sadece Galatasaray taraftarları için değil, Türkiye’deki herkes için artık yenge olarak görülen Yolanthe Cabau, özel bir röportajda bu duruma alıştığını söyledi.

“Türkiye’ye Alıştım”

Yolanthe yaptığı açıklamada ilk olarak Türkiye seçiminden dolayı ailece çok mutlu olduklarını söylerken kısa süre içerisinde ülkeye adapte olduklarını belirti. Babasının Ibiza kralı olması ile hayatının her döneminde özel bir ilgi görmeye alışkın olan güzel isim, Türkiye’de kendisine bu kadar ilgi gösterilmesinden de hiç rahatsız olmamış. Üstelik bu durumdan oldukça memnun.

Konuyla ilgili gelen bir soruya samimi olarak açıklama yapmaktan çekinmeyen Yolanthe Cabau, kalabalık bir aileden geldiğini ve bu nedenle sıcak ilişkileri daha çok tercih ettiğini söyledi. Türkiye’ye geldiği ilk günden itibaren kendisine yenge denilmesinden hiçbir zaman rahatsızlık duymadığını da sözlerine ekleyen Yolanthe, Türkiye’deki vatandaşların kendisini kabul etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti.

“Anlamını Hemen Öğrendim”

Yengenin ne demek olduğunu anlamadığını ve çok merak ettiğinden dolayı hemen anlamını öğrendiğini belirten Yolanthe, bu duruma oğlunun bile çok sıcak yaklaştığını çoğu zaman kendisine yenge dediğini söyledi.

Evde Neler Yapıyor??

Bakımlı olması, güzelliği ve fiziği ile parmak ısırtan güzel ismin evdeki halleri de merak ediliyor. Bu konuda da yine samimi açıklamalar yapmaktan kaçınmayan Yolanthe Cabau, evde çok bakımlı olmadığını ve rahat giyinmeyi tercih ettiğini söyledi. Bebeği ve Sneijder ile vakit geçirmenin en büyük mutluluk kaynağı olduğunu söyleyerek ailesine verdiği önemi de dile getiren Yolanthe,  ev içerisinde makyaj dahi yapmadığını itiraf etti.

Türk Mutfağını Çok Seviyor

Yaprak sarma ve dolma yapmaktan keyif alan model, boş zamanlarında da Türkçe şarkılar dinlemeyi ihmal etmiyor. Favori şarkıcısı ise Sezen Aksu. Özellikle Türkçe şarkılara ilgi duyan güzel isim, bu konuda Sezen Aksu’yu tek geçiyor.

Yolanthe Cabau Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler