Ana SayfaDedikoduErhan Çelik'ten boşanan Gülben Ergen, kendini spora adadı!

İlgili Postlar

Erhan Çelik’ten boşanan Gülben Ergen, kendini spora adadı!

Boşanma sonrası hayata adapte olan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, yaşam koçu Şeyda Coşkun eşliğinde sağlıklı beslenip spor yapıyor. Ergen, sosyal medya hesabından pilates yaparken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak kusursuz fiziğini gözler önüne serdi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz günlerde büyük bir aşkla evlendiği Erhan Çelik ile boşanan ünlü şarkıcı Gülben Ergen, boşanma sonrası kendine daha fazla özen göstermeye başladı. Yaşam koçu Şeyda Coşkun eşliğinde sağlıklı beslenen Gülben Ergen, pilates yaparken çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

Vücudunun kusursuz şekilde göründüğü pozunu paylaşan Ergen, paylaşımına “Güzel günler bizi bekler. Az konuş, az ye.” notunu düştü.

Ergen’in takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma Ergen hayranları tarafından övgüler yağdırılırken, bir takipçisi boşanan kadınların spora yöneldiğine dikkat çeken bir yorumda bulundu ve ünlü şarkıcının boşandıktan sonra hırs yaptığını ifade etti.

Gülben Ergen, yaklaşık iki yıl önce büyük bir aşkla nikah masasına oturduğu Erhan Çelik ile geçtiğimiz haftalarda boşandı. Boşanma sonrası, kendine daha çok vakit ayırmaya başladı.

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler