Ana SayfaSosyeteUğurkan Erez'den Çağla Şikel'e İltifatlar!

İlgili Postlar

Uğurkan Erez’den Çağla Şikel’e İltifatlar!

Model of Celebrity jürisinde yer alan Uğurkan Erez, yaptığı açıklamada Çağla Şikel’in güzelliğine iltifatlar yağdırdı.

Model of Celebrity adı verilen yeni bir proje kapsamında Türkiye’yi dolaşan Uğurkan Erez, yaptığı açıklamalar ile Türkiye’de yeni bir tartışma başlattı. Popüler, yıldız, star ve oyunculuk gibi kavramların Türkiye’de karıştırıldığını ve bu konuda gerçekten bu işi hakkıyla yapanlara haksızlık edildiğini söyleyen Erez, bu işi hakkıyla yapan isimlere de iltifatlar etti.

Model of Celebrity jürisi
Model of Celebrity jürisi

Yeni Yetenekler Bursa’da Arandı

Türkiye’nin farklı yerlerinde düzenlenen etkinlikler ile yetenekleri arayan Model of Celebrity jürisinde Uğurkan Erez’in yanı sıra Banu Noyan ve Armağan Çağlayan da bulunuyor. Programın son çekimleri Bursa’da yeni açılan ve oldukça ünlenen Bursa Endülüs Park Alışveriş Merkezi’nde yapıldı. Katılımın oldukça yoğun olduğu çekimlerde yer yer sinirler de gerildi.

“Aleyna Tilki Star Değil!”

Jüri üyeleri arasında yaşanan tartışmalar ilk olarak Aleyna Tilki ile başladı. 2016’nın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki için star değil yorumunu yapan Uğurkan Erez’e tepki gösterilirken, Erez bu iddiasını savundu. Gerçek starın Çağla Şikel olduğunu belirterek tartışmaya farklı bir boyut katan Uğurkan Erez bu sözlerinin ardından ünlü modele iltifat etmeyi ihmal etmedi.

“Sadece Güzel Değil!”

Ünlü koreograf, Çağla’nın sadece çok güzel bir kadın olmadığını söyleyerek karizması, aurası, fiziği ve kişiliğiyle çok özel olduğunu belirtti. Çağla Şikel gibi bir ismin podyuma çıktığında herkesin ona imrenerek baktığını vurgulayan Erez, Türkiye’den ikinci bir Çağla Şikel’in çok zor çıkacağını söyledi.

Çağla Şikel için yapılan bu yorumlara Armağan Çağlayan klasik tavrı ile yorum getirdi. Çağlayan modelliğin artık Türkiye’de sona erdiğini ve podyumların eskisi gibi ilgi çekmediğini belirtti. Bu sözler üzerine jüri üyeleri arasında ikinci bir tartışma başladı. Uğurkan Erez yeniden Çağla Şikel’i savundu ve mankenliğin özelikle televizyon sektörü nedeniyle bitme noktasına geldiğini belirtti. Erez ayrıca bu noktada modellerin herhangi bir suçunun ya da etkisinin olmadığını da savundu.

Seyircilerin önünde yaşanan bu tartışmalar yer yer kahkahalara sebep oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler