Ana SayfaDünyaYolanthe Cabau polis oldu

İlgili Postlar

Yolanthe Cabau polis oldu

Yolanthe Cabau Hollanda’ya döndükten sonra oyunculuğa yönelirken ünlü isim yeni projesinde polis oldu. İşte konuyla ilgili detaylar.

Galatasaray’a transfer olan Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, İstanbul’a geldikten sonra basının ilgi odağı oldu. Yaptıkları, giydiği kıyafetleri ile sürekli magazin haberleri içerisinde yer alan ünlü isim, Hollanda’ya dönüş ile birlikte oyunculuk alanına yöneldi. Eski dönemlerinde model olmasına karşın artık bu alanda yer almayan ve oyuncu olarak sevenlerinin karşısına çıkan Yolanthe Cabau¸ yeni bir polisiye dizide yer alıyor.

Yolanthe Cabau’dan Mine Başaran paylaşımı

DNA dizisinde oynuyor

Daha önce Türkiye’de çekilen bir filmde rol alarak oyunculuk alanında ne kadar iddialı olduğunu gösteren Yolanthe Cabau, yeni dizisiyle de yine beklentileri arttırmış durumda.  33 yaşındaki ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflar sayesinde takipçilerine setten kareleri gösterirken, ilk fotoğraflar oldukça beğenildi.

DNA isimli dizi ile ekranlara gelecek olan ünlü ismin, ülkesinde çok popüler olmasından dolayı diziyi de yüksek izlenme oranlarına ulaştırması bekleniyor.

Paylaşılan fotoğraf ise şöyle;

Yolanthe Cabau kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler