Ana SayfaDünyaAnne Hathaway, “ Umursamıyorum”

İlgili Postlar

Anne Hathaway, “ Umursamıyorum”

2013 yılından beri sosyal medyada #HathaHate hashtag’iyle ‘en çok nefret edilen ünlüler’ listesinde yer alan Anne Hathaway, bir derginin temmuz sayısına konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde bir Amerikan dergisi tarafından ‘en çok nefret edilen’ ünlüler  belirlenmişti. Listede Jennifer Lopez, Kanadalı popçu Justin Bieber ve Kim Kardishian gibi isimler var.

“Dürüstlük Hayat Mottom Değil”

2013 yılından beri sosyal medyada #HathaHate hashtag’iyle ‘en çok nefret edilen ünlüler’ listesinde yer alan Anne Hathaway ise listede dikkat çeken bir başka isim. Başarılı oyuncu, konuyla ilgili bir derginin Temmuz sayısına önemli açıklamalarda bulundu. Rahat ve aldırış etmeyen sözleriyle dikkat çeken Anne Hathaway, “Dürüstlük, hayat mottom değil. İnsanların ne düşündüğünü umursamıyorum. İkiyüzlü davranıp, sevimli görünmek gibi bir amacım da yok” dedi. Hathaway’in kendisiyle sohbet etmek isteyen hayranlarını aşağıladığı, sahte hareketleri ve samimiyetsiz tavırlarıyla bu unvanı aldığı dile getiriliyor.

Anne Hathaway’ın ne kadar başarılı bir oyuncu olduğunu söylemeye gerek yok. Ancak, gece hayatındaki davranışları son günlerde fazlaca magazin medyasının gündemine düşünce, üstelik negatif haberlerle, hakkında twitter’da #hathahate diye bir hashtag açılmış.Başarılı oyuncunun açıklamalarına bakılırsa, en çok nefret edilen ünlüler listesinde yer almasıyla ilgilenmediği bile söylenebilir.

Masum görünümlü Oscar ödüllü oyuncu Anne Hathaway ve Ashton Kutcher’ın nefret edilenler listesinde yer alıyor.  Listede ayrıca yer alan Jennifer Lopez, Kanadalı pop idolü Justin Bieber, Kim Kardashian gibi isimler de insanların nefretini kazanmış durumda.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler